Открих яка заключена тема
n_power написа:
Таа,кажете имате ли си специфика при подготовката за изпита? Примерно аз ставам рано (в 6:30),събуждам се половин час и чета до обяд.(всеки ден)Така ми е най-полезно.Споделете дали правенето на таблици ви помага или това си е безпредметно "преписване на нещо".
Чувал съм,че най-добрата подготовка е ако се чете и след това се правят опити (без да се наднича) за пресъздаване на урока върху А4. ?!
Айде споделете.
Дневен план за подготовка за КСК изпит:
1. Ставане: 5.30 (това трябва да стане автоматизирано без помощни средства)
2. Закуска: 5.45 Шипкова вода, сухар и малко обезмаслено сиренце
3. На линия в 6.00
4. Започвам да чета яко. (или да решавам задачи)
5. Първа почивка 8.00 (виждам дали в стаята има муха и драсвам една чертичка някъде, ако няма - продължавам с ученето)
6. Втора почивка 10.00 (поглеждам дали е дошла друга муха или е дошла първата. Ако имаме втора муха, съответно - втора чертичка)
7. Обед 12.00 Първо - постна чорбичка, второ - грах с картофи, ориз или боб. Всичкото без месо. Трето - айран без кисело мляко
8. На линия в 12.30
9. Правя обощение на изученото до обед.
10. 13.00 Продължавам с темите (задачите)
11. 15.00 Почивка (поглеждам за нови мухи и драскам съответно чертички)
12. 18.00 Вечеря; Картофени кюфтета (макс. 2 броя) със салатка от зеле и моркови без олио и оцет. Десерт - мляко с ориз без мляко.
13. На линия в 18.30.
14. Правя обобщение на изученото следобеда.
15. 19.00 Продължаване с темите и задачите...
16. 21.00 Почивка - броя чертичките събрани през деня и правя анализи за дневния трафик на мухи в стаята
17. 23.30 Обобщение на изученото след вечеря и от целия ден
18. 24.00 Сън

Не пробвайте това вкъщи!