Дата и час: 01 Апр 2026, 22:38

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 164 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Сеп 2005, 09:23 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Няма да се учудя ако има и такива.Лично съм виждал подобно нещо на басейна Младост в Пловдив :roll: Мind Field напълно те разбирам относно страстта ти към плуването.И аз съм много зарибен към водата,но така и не се реших да се занимавам професионално-пък и тука конкуренцията е жестока :) Ама много си обичам плуването и също го препоръчвам на всички !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Сеп 2005, 09:28 
В началото бе словото

в такъв случай и аз се записвам на плуване, а ако случайно си намеря някув як спортен бански-още по добре.е, ще се вудим в басейна.и евентуално на jogging в борисовата-ако ми остане време и за двете:)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Сеп 2005, 09:55 
От дъжд на вятър
Аватар

Хехе,ми айде тогава-успех ! Дано се изкефиш максимално,ама да ти кажа е хубаво да си с подходяща компания,щото иначе се губи малко ефекта,еуфорията 8)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 29 Авг 2006, 22:40 
Драскач
Аватар

аз съм първи курс вече във ФЖМК и като кандидатствах въобще не бях чувала ,че може да избираш някакъв спорт ,още повече ,че има и плуване...и си бях решила да търся някак си къде да си плувам като започна да уча наесен,защото единствено тоя спорт ме кара да се чувствам добре! не се занимавам професионално с плуване,но преди година реших да отида да пробвам,защото мноооо исках! след втория път направо се пристрастих :lol: просто ми действаше като наркотик :lol: (не че знам как действа наркотика :P ) тааа като разбрах при записването ,че може да запиша плуване бях мноо щастлива :lol: :lol:
дано всичко е наред с това..ще видим кво ще стане :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2006, 14:22 
Живее, за да пише
Аватар

ей да ви питам... задължително ли трябва да си слага6 плувна 6апка?? тва е ужасно особено за моми4е а и много скубе ко сата:(((((( а и о6тъе един въпрос- има ли проблем да си плувам с половин бански ? мразя ги тея целите/...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2006, 14:46 
Драскач
Аватар

Joanna_87 написа:
ей да ви питам... задължително ли трябва да си слага6 плувна 6апка?? тва е ужасно особено за моми4е а и много скубе ко сата:(((((( а и о6тъе един въпрос- има ли проблем да си плувам с половин бански ? мразя ги тея целите/...

мисля че във всеки един плувен комплекс по принцип е задължително да си с шапка..поне аз където съм ходила е така.тва главно се прави от хигиенична гледна точка,а и за тия ,които плуват активно им е по-лесно определено с шапка.знам че скубе,ама то се свиква :wink: а за банските-мисля че няма да има проблем..и аз предпочитам половинките,отколкото цял бански,щото ми е по-комфортно и удобно :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Окт 2006, 12:55 
В началото бе словото
Аватар

май и аз ще запиша плуване.само дано да е добро отоплението 4е зимата не знам как ще се решавам да се съблека по бански :roll: :P

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Окт 2006, 14:57 
Пишеща машина
Аватар

Joanna_87 написа:

И за момче е много гадно, пак щипе. Има нови модели на плувни шапки, от плат са и не щипят. Струват около 10 лв.
Няма проблем да плуваш с половин бански, ако се чувстваш добре, виждал съм доста такива колежки...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Окт 2006, 15:10 
Легендарен флуудър

Дълбокоуважаеми Гост,
Наистина ли си от Коньовица или само джентълментството ти е оттам? :shock: Щото и аз сега живея в този квартал и разбрах всички основания българите да викат на шопите "дървени". :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Окт 2006, 18:32 
Живее, за да пише
Аватар

Гост написа:
Joanna_87 написа:

И за момче е много гадно, пак щипе. Има нови модели на плувни шапки, от плат са и не щипят. Струват около 10 лв.
Няма проблем да плуваш с половин бански, ако се чувстваш добре, виждал съм доста такива колежки...
мерсиии за инфото ама аз май се отказах от плуването

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Окт 2006, 19:52 
Пишеща машина
Аватар

"Коньовишки джентълмен" е от една песен на Буги Барабата.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Окт 2006, 22:09 
В началото бе словото
Аватар

Ех дали и аз да не се пробвам с плуване...обичам водата,обичам и да плувам ала мога средно ниво даже не знам кой стил се води...камо ли да си давам зор.А и мразя някой да ми виси на главата и да казва:НЕ ТАКА или НЕ СЕ СТРАХУВАЙ НЕ СИ МАЛКА или Я СЕ СТЕГНИ НЕ БЪДИ КЕКАВА.......(фраш с комплекси с една дума).Та ако треньорите са пичове идвам....Обяснете моля как се стига точно до басейна щото чуствам как ще хвърча от лекции там и обратно....А и хаха
пуша яко и май ще се наложи да спирам цигарите за спорта:)))

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Окт 2006, 23:10 
Tick Tick Tick
Аватар

Благодарил (а): 423 пъти.
Аз утре ще записвам плуване,басейна е на 4км,до стадиона за футбол,една очукана,разнебитена сграда на пръв поглед.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Окт 2006, 16:10 
Драскач
Аватар

Гост написа:
evterpa написа:
А я кажете блъсканица ли е? В смисъл, че ако има повече от трима плуващи в един коридор става гадно.

Ако искаш собствен коридор трябва да се казваш Петър Стойчев.

Ако личното ми познанство със споменатия субект може да ми издейства "частен" кородор и аз ще се запиша плуване. :twisted: 8) :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Окт 2006, 20:32 
В началото бе словото
Аватар

Stark написа:
Аз утре ще записвам плуване,басейна е на 4км,до стадиона за футбол,една очукана,разнебитена сграда на пръв поглед.

Направо там ли трябва да отидеш да се запишеш? Защото и аз искам да се запиша на плуване, но не ми стана ясно къде, нещо трябва ли да нося и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 164 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Следваща