Човек...не споря за постъпката им...
То е от ясно по- ясно, че е идиотска, непристойна...и заслужаваща сериозно наказание...
Просто не съм на мнение, че хората (или поколенията) се раждат такива...
Не съм и на мнение, че човек от самосебеси става гамен...
...също не съм съгласен, че можеш да им търиш чак пък такава отговорност...понеже хората които не са навършили пълнолетие...де юре и де факто не се считат за способни сами да взимат решения, а НЯКОЙ отговаря за тях...било той родител или преподавател...
И когато се появи такъв елемент (ония идиотчета) се търси вина...но аз лично не намирам основната вина в тях...
Намирам я в тези които не са си свършили работата...от една стрна родителския елемент...който в България отсъства все повече и повече...и....
...преподавателския, сиреч този, който получава заплата за да те учи на А и Б...и да ти казва, че не е хубаво, когато биеш хората...а е хубаво да слушаш в час уроците..а не да скачаш насам натам...
когато той (преподавателя) не го направи както трябва...и ти не научиш А и Б и скачаш в час, вместо да слушаш...е редно и той да бъде санкциониран...това е всичко...
Обещавам да изровя цитатите от друг форум, където ученик разказва, как учителката им по Информатика псува на майка...и крещи истерично...Нея как би нарекъл???
прелагам ти да погледнеш клипа отново:http://www.vbox7.com/play:168ed429 по- точно откъса от 00:17 до 00:25...това имам в предвид
ПП: Раздела се казва "Мнения"...сиреч не едно..а различни...Аз мисля така...ти мислиш иначе...и винаги където мнения се разминават има дискусия....и НИКЪДЕ до сега не съм си позволявал да наричам опонента ИДИОТ...или изказването му ИДИОТИЗЪМ...уважавам чуждото...прави го и ти