Дата и час: 19 Яну 2026, 20:17

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Как минават изпитите при Г.Стефанов?
МнениеПубликувано на: 01 Май 2008, 18:56 
доказано жива
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Споделете как минават ТВП и ТМС при него.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Как минават изпитите при Г.Стефанов?
МнениеПубликувано на: 01 Май 2008, 23:21 
В началото бе словото
Аватар

Идва рано сутрин, влиза, казва да влязат 5 човека и не излиза цял ден. Не стига време за всички, тези, които останат - са за следващия ден, което не значи, че ще бъде по-благосклонен.. в това отношение е желязо... Влизаш, теглиш въпрос, дава ти тест. Първо правиш теста, затворен е, 10тина въпроси (не помня точно), трябва да си чел задълбочено определено. Сядаш при него, преглежда ти теста, при 4 грешки, те къса без да те слуша по въпроса. Поне така беше при нас. На някои гледа справките, на други не, аз не бях предала нито една, нито ме пита, нито гледа. Не знам на какъв принцип го прави, някои бяха предали всички, в неговата тетрадка имаха по 2, споренето не е желателно. По въпроса.. слуша те... можеш да говориш и 1 час, не те прекъсва, за съжаление, количеството казано има значение.... след това ти задава въпроси - 1,2 по конспекта. След това разбираш дали си скъсан, или си минал :) миналата година преобладаваха 4ките, по едно време беше в много благосклонно мълчаливо настроение и на няколко човека им написа 6тици без да им задава въпроси, без да гледа справки. Това, че, който няма справки, не може да има 6 не е вярно, както казах, не ги гледа. Като заключение, гадничък изпит си е, няма спор. Няма усмивки, няма да те предразположи, мълчи ... понякога става сприхав и се кара. Това е :) Успех, и ние сега имаме при него Международна и национална сигурност.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Как минават изпитите при Г.Стефанов?
МнениеПубликувано на: 02 Май 2008, 13:12 
доказано жива
Аватар

Благодаря :thumbright: ще борим Сигурността заедно :wink: сега на 13 май сме ние, а вие май на 14ти.
Успех и на теб :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ]