Curseyou написа:
Такааа, първо да кажа хубаво форумче е това. За брака, ами момичето като види "принца" (разбирай самостоятелен и социално "хитър", "не отчаян" индивид от мъжки пол), се опитва да го задържи при себе си (малко като мушица към свещ) със симулацията на огромна любов (придружени от всеотдайни симулации от физически тип) по възможност да забременее в периода когато го е "обичала". Женитбата е също похват, но първо трябва да е изпълнено първото условие.
Любов не съществува - това е набор от психологично-физиологични техники, които неузрелите момичета прилагат към мъжки глухари, които не са способни да подчинят собствения си нагон. Всяка такава "любов" води до много отрицателни последици за мъжките лапни-шарани, но какво пък, никой не ги е карал насила.
А, да и за да отговоря на глупостите по мой адрес, ще кажа - да имал съм неуспешни връзки, да, сексуално незадоволен съм, да, майка ми ме е тероризирала, да, асоциален съм и да, опитвам се да се харесам

Айде пасете сега ...
Защо с такава омраза,бе човек ?
Аз няма да те нападам, защото сигурно си имаш причини да си ядосан толкова на мометата, но ще ти кажа,че нещата не са чак толкова гадни,колкото ги описа
Има хора различни, и много вероятно е да се убедиш,че не всички момичета "връзват" мъжете с деца, за да има брак. щото могат да си забременеят, ама он да не се върже, ами да се бега на Марс, нали така

И понеже намесихте децата като фактор в цялата дискусия- 1 дете не може да върже никой

Само и единствено вътрешното усещане те кара да си с детето и с мъжа /жената съответно, но нито брак, нито нищо не биха могли да те вържат

И да наистина- от камбанарията на 20 годишен човек бракът изглежда окови, но всички ние сме дошли от семейства в брак (преобладаващата част), бракът го има като висша ценност и в Конституцията , нищо не им е станало на хората като са се женили

Всичко е въпрос на зрялост .