Мари написа:
Брей...ама то така е, защо ли се учудвам.Не очаквах точно тук да прочета нещо, което дори малко да е свързано с Нафтата.
Човекът, който е "видял 3-те точки срещу Левски", фен ли им се води на "онези"(знае се кои са онези) и от колко време?Защото такива те нямат...поне не истински или пък не знаят точно на кой отбор с подобно име са фенове.В Бургас хората не се интересуват от футбол, стадионът в "Лазур" е празен, повечко семкаджии могат да се видят на мач с Левски или с ЦСКА, но те са там, за да гледат тях, а не дружинката на Херо и всъщност въобще не ги интересува какво става на терена, май дори и те не знаят за кой са( за който бие вероятно), но пък ето, че е имало някое велико софийско елитно отборче, което няма начин да не се погледа.
А пародията с Нафтата е пълна, не от днес, не от вчера и вината за това е изцяло на ръководството, на което изобщо не му пука.
Първо, нищо не ти пречи да ползваш общоприетите обръщения, вместо да говориш в трето лице

Второ, думичката "фен" има доста размито значение... в смисъла на думата, който влагаш ти, Мари, трудно влизам в тази категория просто защото за мен футболът в България е пълна пародия. Въпреки всичко не съм тотално безразличен към това, което се случва с този спорт у нас и по-специално в родния ми град Бургас поради ред причини (тренирал съм и в "Нефтохимик", и в "Черноморец 919"). Ходя по мачове когато имам възможност и имам приятели и познати, които го правят и ето защо смятам, че е неуместно да слагаш всички жители на града под общ знаменател. Все пак силно се надявам, че от догодина ще има повече хора на мачовете на "Черноморец", който през този сезон се справя доста успешно за новак в най-горния ни ешалон.
П.П. Хубаво е да се поддържа добрия и цивилизован тон във форума