Повече в тоя Ориент няма да ми стъпи кракът. Ес класата на поп-фолка - дрън дрън.
От отдавна се бях заканил, но снощи направих компромис заради Ивена. Че по морето има много по-яки дискотечки, нищо че са "провинциални". Тоя Ориент като е много столичен, най-големите отрепки са там. Няколко изключения имаше снощи.
Както и да е. Все пак отидох малко преди участието на Ивена, да не ги гледам посетителите и посетителките. Обаче веднага забелязах ВИП сепарето. Вижте, кои бяха там - Виолета и Румина в компанията на 6-ма от графата "гъзари", единия от които го раздава супер патрон.

Вади 50 кинта, 50 кинта..., все едно както се вадят 50 стотинки.
Като влезнах тъкмо вървеше мега хита от последните дни - "Престъпление" на Теди и Тони, след "Едно ми" - пфууу не им ли писна, излезе Ивена
Сууупер рокличка извади
Блестяща с дизайн на въртящите се стъклени топки, които отразяват светлините.
Успях да й благодаря за картичката с автографа, който ми беше пратила

Двама-трима се кефиха на "Женски номера", "Стаята" и това е. Другото от репертоара не ги ли радва? "Още по-добре" толкова ли остаря? Такава песен само по дата на пускане в ефира може да остарее. А на кондьовския кючек всички бяха нереално отегчени.

Руми обаче се кефеше

Единствената ми забележчица към Ивенчето е, че не изпълни някоя от песните - "Като бърза кола", "Няма спиране", "Не това е любовта", "Отвори сърцето ми", а защо не "Гледай ме" - много ми харесва тази песен.
А за онея... Като не им се гледа Ивена, защо ходят
Оооо, и Плазата ми излиза от очите, само в Джой и Амор ще ходя. На тези места е толкова луд купонааа
Като споменах бърза кола, излизам и гледам Джи класа, S 500 (любимото ми возило, имал съм щастието да се возя на такова

) с връзкарски рег. номер и S 450 с пернишка регистрация.

Ае, момче. Къде отиваш ти, може би? Знаеме, че другата ти кола е тунингована голф двойка на газ с ауспух "Ремус", сини светлини и тонирани стъкла. Ясен ми е - движи се с мерцедеса само в специални случаи, защото голфчето с АГУ е тънкана
До тях имаше паркирана А 6-ца, уж е лимузина това возило, ама аз ако имам толкова пари, няма да си взема точно това.
Но вътре никой нямаше тежестта, че кара хубава кола. Само патрона с 50-толевките беше тежкар и ми изглеждаше сериозен човек.
И тъкмо се връщам, гледам едни ще започват да правят любов върху колата ми

Казах им - "Пичове (нищо че бяха момче и момиче), сори, ама не се натискайте върху колата ми. Ок, няма проблеми, ама все пак...". Да си купят кола и каквото си искат да правят върху нея. Бре, тая сутрин видях очертан задника й на тая. Малко е прашничка колицата ми

, ще се погрижа за нея в почивните дни. Лелеее, ако дънките й бяха с метални украси отзаде и имаше драскотина, щях да ги издиря и не знам какво да ги направя. От блока ще са, няма откъде.