|
Kristo, А може би съм си създала това мнение в следствие на достатъчно дълго общуване с хора, които слушат такава музика? Защото познавам няколко коли хора, "зарибени" по нея, и всички те са дребни душици, интересуващи се от цици. Предимно от цици. А, да, и от пари. Самодоволни, с онова изражение, което казва: "Айде нема нужда, довечера нали сме у БИАД". С ланците до пъпа, щото, видите ли, имаме кинти. Повечето от тях - със съмнителен бизнес, обикновено в сферата на сивата икономика, обаче са големи "тарикати" и "играчи", щото им се разминава, а щом им се разминава, значи са е*ати яките копелета, ра'иш ли. А, не, те не говорят на "копеле", забравих. Мацките с тях са със супер телца, изваяни от фитнеса и чудесата на пластичната хирургия и имат точно толкова мозък, че да ходят като украси на висящите... ланци... до тях. Как да ти го обясня, Кристо, така че да ме разбереш правилно - скъсах се да давам шансове на такива хора (в смисъл, да мисля, че са свестни, точни, интелигентни... просто музикалните ни вкусове не съвпадат) - и те все се оказваха или future мутри, или мутрески на по 14 години. Защо да вярвам, че следващият случай ще е по-различен? А, да, и още нещо - чалгата не е стил музика - тя е начин на живот, тя е един от съвременните статусни символи на безделната класа (Веблен, да): вижте ни, че можем да даваме 3-цифрени суми за САЛФЕТКИ, които да хвърляме, демонстрирайки нашето "състояние". Просто и за двете страни е по-добре да не си общуваме - ето защо си казвам "Бягай". Виж колко нещо ме накара да изпиша - ако това го беше писал друг, нямаше да седна да се обяснявам. Просто държа да разбереш И моята гледна точка, без да гледаш на мнението ми само като на проява на дискриминация, ако и да е такова. Ениуей. Днес хапя.
_________________ "Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..." В края на ноември
|