Дата и час: 19 Яну 2026, 13:32

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 81 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

М?
Да, тя наистина съществува и аз я открих... и въобще - ау, че ми е кеф с моичкия :) 26%  26%  [ 21 ]
Дълго я търсих, ама добре се е скрила... Ама аз нали още вярвам на детските приказки 45%  45%  [ 36 ]
Тцъ! Категорично. Отказах се да я търся и сега съм си екстра и водя редовен полов живот. Търсете ме в хотел "Цура" на Лъвов 6%  6%  [ 5 ]
К'ва любов, бе?! Т'ва е за балъци кат тебе... Я ский новото BMW на гаджето ми ;) Довечера сме в БИАД 4%  4%  [ 3 ]
Аз съм мизантроп. 19%  19%  [ 15 ]
Общо гласове : 80
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Окт 2005, 02:31 
Форумозавър Рекс

Благодарил (а): 0 пъти.
Nyssa написа:
не...от личен опит
няма такова нещо

Личен опит?
Липсата на доказателства за нещо не е доказателство за неговата липса :P

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Окт 2005, 02:42 
Пишете, о, братя
Аватар

тц....не ме разбра...обичала съм и са ме обичали и въз основа на това,което съм преживяла,смятам,че няма на 100% всеотдайна или няква такава любов
може аз не съм попаднала на каквото трябва,но според мен и за мен е така :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Окт 2005, 02:46 
Форумозавър Рекс

Nyssa написа:
може аз не съм попаднала на каквото трябва,но според мен и за мен е така :)

Е, за теб може и така да е, но това че ти не си "попаднала на каквото трябва" не значи, че не съществува такава любов.

Не че аз съм попадал де :lol: но това е друг въпрос.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Окт 2005, 02:48 
Пишете, о, братя
Аватар

Nyssa написа:
според мен и за мен е така :)

:wink: така е ,прав си си...просто изказах лично мнение,което прозвуча малко крайно

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 01 Окт 2005, 03:02 
Пишеща машина
Аватар

цъ не вярвам :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Окт 2005, 04:44 
Легендарен флуудър
Аватар

По принцип - да. :) Ама в днешно време е изключение ...от какво ли не съм се разочаровала...сигурно ще стане така и с любовта...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Окт 2005, 07:12 
you are a state of mind
Аватар

Благодарил (а): 11 пъти.
Е добре, айде някой да ми обясни бавно и любезно какво ще да означава "чиста и всеотдайна" :?: :!: :shock:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Окт 2005, 07:19 
Танцуващия с клавиатури
Аватар

може би това е едно нещо, което аз и ти не заслужаваме или по-скоро може пък да не е заслужавало да даваме на никого досега :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Окт 2005, 10:01 
wild child
Аватар

Аз знам, ама не мога да го обясня! :D <-култовият отговор на ученик от гимназията по мое време :lol:

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Окт 2005, 10:56 
you are a state of mind
Аватар

Благодарил (а): 11 пъти.
arielle написа:
може би това е едно нещо, което аз и ти не заслужаваме или по-скоро може пък да не е заслужавало да даваме на никого досега :lol:

Ъъъ :scratch: пари :?:
:laughing4: :laughing5: :tongue10:

Добре де, сериозно - ако се има предвид любов, в която просто да се раздаваш, без да очакваш нищо в замяна - просто не е любов, не и пълноценна - не знам кво е, но не е много човешко. Най-грубо и елементарно казано, повечето хора обичат първо себе си и искат и другите да ги обичат. Ясно им е обаче, че току така любов не може да им се даде, затова дават и те - мисли, сърце (т.е. кой квото има муахах :mrgreen: сори, не можах да се сдържа :oops: ) .. Своеобразно чувство на дълг или по-симпатичния му вариант - благодарност - даваш каквото си получил.
Или :arrow: каквото ти липсва. Познавам и такива хора в различна степен, но конкртния човек, за когото се сещам е може би в една от най-висшите степени.
Значи: на човека му липсва топлота, нежност, разбиране в неговата връзка. Всичко в живота му става кофти, измъчва го, той се сдухва все повече. Тогава по неведоми пътища среща мен и моментално ми се разкрива тотално, а не го прави и пред приятели. Първоначално ми иска съвети за връзката му, която не върви, после минава на възхищаване от мен и накрая стига до "момента в който ме прегърнал - съвършената жена, почувствал се прероден блаблаблабла ......" (всичко това се развива за точно 6!!!часа от запознанството ни). На мен ми е страшно кофти, защото човека е искрен и някакси.. успокоен до мен и на мен ми е адски гузно, че го отрязвам. После обаче си давам сметка, че той просто има нужда да говори мили и прочувствени неща, защото това му липсва във връзката. И се успокоявам - разбирам, че точно вмомента съм му жизнено необходима даже само като близко присъствие, защото съм катарзис. И след разговора тоя човек наистина изглежда като нов.
По-късно разбрах, че съм попаднала на един от малкото хора, за които най-велико щастие е да се раздаде докрай - даже не очаква нито благодарност, нито нищо в замяна. Най-прекрасното нещо, което можеш да направиш за такъв човек е да му позволиш да забрави себе си и да се посвети на теб. Оказа се, че фразата "Умолявам те поне да ми позволиш да бъда твой приятел завинаги" е самата искреност и той наистина има нужда само и единствено да намери своя човек-катарзис - по една случайност се оказах аз - и отвреме навреме да се "спасява" от околната среда, която не обича такива хора.
Та, това разбирам аз под "чистота и всеотдайност", но специално в случая, който ви разказах не бих го нарекла любов. Love is love reflected, както пееше чичко Стивън Тайлър - а където има взаимност всеотдайността ще дойде в повечко ако е взаимна. Не вярвам, че полюсите се привличат, но еднаквост и във всеотдайността .. не знам, не си го представям ..
Дългичко стана :oops: Извиньети мъ .....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Окт 2005, 11:29 
Танцуващия с клавиатури
Аватар

извиньена сти, ма мъ мързи да ви чита постъ.. можи би утри.. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Окт 2005, 15:09 
Драскач
Аватар

забравихти "въййй" :P :P

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 03 Окт 2005, 15:23 
Драскач
Аватар

KeineSonne написа:
Добре де, сериозно - ако се има предвид любов, в която просто да се раздаваш, без да очакваш нищо в замяна - просто не е любов, не и пълноценна - не знам кво е, но не е много човешко. Най-грубо и елементарно казано, повечето хора обичат първо себе си и искат и другите да ги обичат. Ясно им е обаче, че току така любов не може да им се даде, затова дават и те - мисли, сърце (т.е. кой квото има муахах :mrgreen: сори, не можах да се сдържа :oops: ) ..

Така де, хубу. Ама става малко, лет ъс сей, тъпо, когато го осъзнаеш това и спреш да "раздаваш каквото имаш" от гузна съвест. Пък колко е разбрал някой си за гузната ти съвест и непорочна невинност (Тавтолог е воторо ми име ;) )....пи*ка му клюн :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Окт 2005, 04:38 
Легендарен флуудър

KeineSonne написа:
По-късно разбрах, че съм попаднала на един от малкото хора, за които най-велико щастие е да се раздаде докрай - даже не очаква нито благодарност, нито нищо в замяна. Най-прекрасното нещо, което можеш да направиш за такъв човек е да му позволиш да забрави себе си и да се посвети на теб. Оказа се, че фразата "Умолявам те поне да ми позволиш да бъда твой приятел завинаги" е самата искреност и той наистина има нужда само и единствено да намери своя човек-катарзис - по една случайност се оказах аз - и отвреме навреме да се "спасява" от околната среда, която не обича такива хора.

Това имах предвид под "чиста и всеотдайна" :)
Разбира се, във варианта, когато и двете страни изпитват същото.
И все пак не се впускайте в чак толкова дълбоки размишления - не това беше основния замисъл зад анкетата :P :P

Misanthropy!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 04 Окт 2005, 06:10 
Стенограф
Аватар

не познавам нито един човек който на практика е способен на това до крайна степен а и дълбоко вярвам че такъв не съществува :P

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 81 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща