Ееето това е, доживях да ме цитират. Много ми е приятно, Малинка, аз съм Ели Бакалова и се радвам, че намина из тия владения. Имам сериозни подозрения, че си човек от екипа - съмненията са засилени и поради факта, че си качвала из нета клипове от "Пинокио", реализиран от същите хора. Е, ако наистина си част от прекрасниците, направили нещо толкова смело и провокативно, чувствай се поздравен/а и прати и поздрави на Румен Гаванозов - заслужава ги, поради всичко останало, което написах за "Кихотене"-то в онзи ферман, част от който си цитирал/а.
Относно поканата - присъединявам се напълно, 30 май, петък, 19.00, билетите са по 3 и 4 лв.. Събитието е в СКТ на Гурко 14 (до БИАД

).
Безкрайно тъпо е толкова изумително талантливи хора да играят пред празна зала, само защото идеята за куклен театър за възрастни е непонятна за "широката общественост".
Аз ще бъда там заедно с колеги (не съм пропуснала представление от самата премиера), заслужава си да се види, дори и само за да излезете от салона, възмутени от идеята (както се случи с една голяяяяма група хора, които ме обвиниха, че щом защитавам това "нещо", значи неминуемо съм сред хората, които са го сътворили). Дори и да не ви хареса, въпросният един час няма да е загубен, гарантирам. А аз мисля, че ще ви хареса - ето онова, което аз видях и което и вие може да видите в спектакъла:
http://eli-finland.blogspot.com/2008/03/blog-post_18.html#linksМалинка, ще се радвам, ако пак пишеш тук - може и на лични съобщения. Ще ми се да разбера кой си. И ако си някой от заподозряните, ще се радвам и на клипче от "ГК", както и от "Госпожа Фантазьорката", а също и на информация кога ще можем да гледаме този спектакъл най-сетне на софийска земя - Видин ми е малко в тъча...
Поздрави на всички и да не губят вяра - спектакълът е стойностен, въпросът е, че душите на хората вече са затлъстели и ги е страх от Дулсинея.