Apokalyptra написа:
FMI написа:
ако имам под определена оценка не му плащам, ако имам над нея му плащам, ако имам 6.00 му плащам двойно
Е ти винаги можеш да сбъркаш някое минусче и да паднеш с 0,05 под обещаната оценка, за което няма да е крив учителят ти

Иначе щях да те офертирам с две съученички, които дават частни уроци

Споко, аз не съм такъв човек, пък и не мислиш ли че нямам сметка умишлено да си занижа оценката - да не съм луд после точно за тея 0.05 по малко да не вляза, още повече че едно минусче може да ти струва от 0.10, до 0.40... И все пак ако има такава ситуация пак ще им платя

Давай ги насам тея съученички
shayne написа:
tutmanika написа:
никои не ми отговори според вас с 4.10 на изпита и 3.66 по физика и 5.25 с обт бал 20.90 6те успея ли да влезна неква специалносст....
За първо и второ класиране дълбоко се съмнявам, но за трето мисля имаш шансове. Тъй като съм кандидат за специалност "Математика" съм гледал, че след трето класиране са влизали и с бал под 19. Не ти препоръчвам обаче да влизаш там, ако не смяташ да учиш или не ти харесва математиката толкова много колкото на мен ми харесва. Просто ще стане по-лошо за теб и няма да може да се прехвърлиш в друга специалност, ако имаш само лоши оценки.
Е аз като гледам на него математиката много силно не му върви

Но все пак бала му е по голям от моя, хаха... то на кой не му е... Един път казва 20.80, друг път казва 20.90, а всъщност има 21.21 според това което е написал

Което както каза тази година си е едно 100%-тово влизане

Та като стана дума за бал под 19, се чудя с моя 18.93 какви са ми шансовете. И ако въобще мога да избирам, от коя от по лесните за влизане специалности после най лесно мога да се прехвърля информатика.