Мисля че съм пускал вече снимки с калпак? Те не са толкова много... Я да видя всъщност в темата за снимки...
И за да бъдем точни, сам не се снимам. Други ме снимат.
А за да отговоря:
MERCES_LETIFER написа:
възприемаш ли се като красив?

Всъщност, не бих казал... За моето разбиране тази дума е твърде силно определение...
Swаy написа:
1. Сънуваш ли? Какво най-често?
Сънувам, май няма заспиване в което да не сънувам, но обикновено много бързо оттича после. Най-често някакви неща свързани с вълнуващи ме теми, събития, хора, въжделения...
Swаy написа:
2. Обичаш ли пържени тиквички?

Мдааа... С кисело мляко и чесън... ммм...
Swаy написа:
3. А наливен сладолед?
Това какво ще рече? От машина? Не е лош. Май всякакъв сладолед обичам. Стига да е хубав...
Swаy написа:
4. Каква музика те разтоварва от всичко гадно, което ти се е случило през деня? Посочи конкретни изпълнители и песни.
Ами, това което от последно време мога да посоча, е Hevia, почти всичко (или поне доста неща. Rubiercos е много красиво.). OST-то на Knights of Honour също. И някои хор
а, примерно Джиновско, някое и друго Шопско...
С повечко умуване и ровене и по-конкретни неща бих могъл да посоча...Swаy написа:
5. Дай първите асоциации, които ти идват на ума на следните думи: любов, реалност, мечта
Любов - топлота.
Реалност - трезвено осезание?
Мечта - ефир.
Pisobella написа:
Ха! Привет
Мараба!

Pisobella написа:
Няма ли някой ден да вземеш да нарисуваш още нещо с ония амеби/клетки ли каквото са там/, дето аз толкова ги харесвам
Няма такива планове засега. Но си струва да се замисля, някой ден, може би...
Pisobella написа:
Я кажи някой свестен комикс в момента според теб ?

Sky Doll? Astonishing X-Men? Предполагам питаш за издаваните тук...