от 6-неща които не знаем за форумци... тема? А да темата е, че форумците имат големи проблеми да изразяват мислите си... или със самите мисли, вие ще решите
Цитат:
За първи път боядисах косата си на 12
В час по рисуване, надявам се...
Цитат:
като малка спечелих конкурс със стихотворение, посветено на силния пол и бирата
щото повечето поети са мъже и алкохолици, затва ще да е...
Цитат:
любимият ми цвят е синьо, под всякакви нюанси и форми, с изключение на руси мъже със сини очи
поздрав за Бети с Eiffel 65 - I'm BlueЦитат:
Обожавам салата от краставица и ягоди, например. Или зеле с праскови и диня
Плодова салатичка...
Цитат:
Не знаете че Ксенон всъщност са 6 човека които пишат с един и същи акаунт
И кой е този акаунт?
Цитат:
Всичките хора, които познавам се оказват по-глупави от мен, поради простия факт, че съм лъгал и заблуждавал успешно всички...
Хитреца, той... (всъщност цитата е мой...)
Цитат:
Под душа започвам да се сапунисвам от левия баджак
Социалист!
Цитат:
Имам огромно желание да се кача на шофьорското място на ТИР и да погледна пътя от там!
Това го казва момиче...
Цитат:
Спал съм с майката на една форумка...
Без коментар
Цитат:
Като малък реших да избягам от детската градина, госпожата припадна и ме намериха с полиция
Не бягай от лекции, ще ни отиде ректора...
Цитат:
давала съм уроци по математика като бях на 14
Умницата на батко...
Цитат:
В детската градина разбих мечтите на всички, когато на 5 годинки им казах, че са много зле да вярват в Дядо Коледа...После бяха зверски скандали...идваха майки, викаха моята..абе, цирк
Аз пък се правех, че вярвам, за да ми подаряват подаръци
Цитат:
Не искам да уча право - далечно ми е, скучно ми, убийствено некреативно, отказвам да го разбера
Оф, защо чак сега трябваше да прочета тва... късно, късно...
Цитат:
Чупила съм с главата си предното стъкло на движеща се кола, без дори да получа сътресение...
Супергърл!!!
Цитат:
Двете неща, които мразя, са Хиподил и Ливърпул.
Нима не мразиш БТР? Какъв човек си!?
Цитат:
Мечтата ми е да стана дипломат. Да помагам на хората, да се опитам да им осигуря по-добър стандарт на живот, да работя за приемствеността и толерантността между народите...
... и да спра разрушаването на озоновия слой, да пратя хора на марс, да накарам децата да четат повече книги, да намеря пари за ЦСКА и т.н.... а да - и да събера отново Н'Синк....
Има и още сигурно, писна ми да чета...