Дата и час: 30 Мар 2026, 11:27

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 704 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 47  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Олимпиадата по български език и литература
МнениеПубликувано на: 08 Юни 2008, 21:06 
От дъжд на вятър
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
ммМ подиграха се меко казано с нас, но въпреки това аз не съжалявам, че бих път до Казанлък. Градът е много красив, а и си купих невероятна рокля оттам. А за повечето участници просто нямам думи.... Аз си се харесвам така - с 4.86 и отличен социален живот :wink: Представете си какво ме питаха по време на вечерята: "Вие в Силистра пиете ли по пейките и в детските градини?" Браво на хора като pink floyd :roll: Момчето беше много симпатично, общително и "нормално" :) Мммм нз колеги, дано ни приемат и дано се съберем свястна група ... Аз захапвам още утре литературата. На изпит по история още се чудя дали да ходя... нз дали има смисъл при условие, че имам 5.50 на предварителния .... :( Впрочем колко са местата при правото за девойки?

Самодоволство лъхаше от цялото и същество, способно да живее чрез себе си и за себе си. Тя се бе превърнала в красиво и съвършено произведение на света, в който човек се издигаше, ограбвайки другите.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 08 Юни 2008, 21:59 
hard-working
Аватар

Благодарил (а): 27 пъти.
А, Ники? Кво става? Още 1 образ от Силистра.. :albino:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 08 Юни 2008, 22:16 
Да живей словото
Аватар

Borderline написа:
На изпит по история още се чудя дали да ходя... нз дали има смисъл при условие, че имам 5.50 на предварителния .... :( Впрочем колко са местата при правото за девойки?

Поздравления за хубавата оценка по история, както и на лауреатите на олимпиадата! (аз за съжаление не можах да се явя въобще тази година) ;) За правото миналата година са били 130 места за момичета и горе-долу толкова за момчета, т.е. тази година ще са със сигурност толкова, а вероятно и малко повече, защото всяка година ги увеличават. Пък и все пак литературата си е голямата цедка за правото, няма какво да се лъжем. Като момче, с моето 5,25 съм си предоволен, но не мисля, че имаш повод с 5,50 да се притесняваш - по-добре залягай над литературата и успех! Дано през октомври КСК да е едно добре забравено старо и да сме колеги в ЮФ! :P

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 08 Юни 2008, 22:21 
падна Маца в каца
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
Borderline, по стара българска традиция пак някой не си е свършил работата и все още чакаме "утвърждаването на план за прием на студенти от МС" :?. Надали обаче тази информация ще се публикува на сайта :?
Благодаря ти за милите думи :wink:

Според мен обаче не е възможно да са чак толкова слабоумни; сто на сто умишлено бавят резултатите (защо ли - това никой не знае)!
Мисля си, че май наистина чакат всички да се запишат на изпита по литература...Евтин начин да си изпросят още мааалко пари.

Абе, писна ми да коментирам тия резултати. Ако някой все пак е ощастливен от олимпиадата, нека не се спотайва :drunken:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 08 Юни 2008, 23:34 
От дъжд на вятър
Аватар

Мерси :oops: мммм ще се виждаме през юли явно.... ехх а как искам сега да се метна на морето .... писна ми от изпити и олимпиади ... а и тези матури :? изгавриха ни се доста тази година .... нищо ние сме силни муцунки и съм сигурна, че след няколко месеца ще сме колеги :wink: :roll: :drunken:

Самодоволство лъхаше от цялото и същество, способно да живее чрез себе си и за себе си. Тя се бе превърнала в красиво и съвършено произведение на света, в който човек се издигаше, ограбвайки другите.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 09 Юни 2008, 14:37 
От дъжд на вятър
Аватар

Мммм pink floyd а ти откъде си ? :roll: :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 09 Юни 2008, 14:52 
падна Маца в каца
Аватар

От Пловдив...Хмм, доколкото знам ти си от Силистра и (ще го кажа шифрирано) родителите ни имат еднакви професии :D

Ей, хора, малко инфо от кухнята: лауреатите са шестима - трима от София, един от Северна България и двама от южна. Аз и градовете знам, ама нейсе - не върви да кажа всичко наведнъж :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 09 Юни 2008, 14:55 
Resurrected
Аватар

Благодарил (а): 39 пъти.
Кой е от Силистра? :shock: И колко сте били? :) Миналата година си бях самичка... :(

I swear I'm not the devil though you think I am...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 09 Юни 2008, 15:30 
hard-working
Аватар

Благодарил (а): 27 пъти.
Аз и Borderline сме горди силистренци... Аз не се класирах за националния кръг де..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 09 Юни 2008, 16:12 
От дъжд на вятър
Аватар

Mmmm даммм pink floyd ще продължим семейната традиция :roll: А ти към какво си се ориентирал ... на мен съдийството ми допада най-много ... :D дали ще изглеждам добре в тога :roll: оххх .... те да ме приемат първо, че с тая литература :? ти май нямаш повече изпити .... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 09 Юни 2008, 16:23 
падна Маца в каца
Аватар

Ще изглеждаш добре във всичко :drunken: ...То бай дъ уей предстои и при адвокатите да въвеждат тоги, така че няма какво да му мислиш.
Аз пък планирам да се насоча към адвокатството :shock: (То рибата още в морето, пък...)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 09 Юни 2008, 17:07 
От дъжд на вятър
Аватар

Хаха даммм така е муцунка ... не пречи да си помечтаем обаче :roll: ей сладкиш, как ти е именцето :wink: Аз съм Николета 8) приятно ми е :wink: :roll: :oops:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 09 Юни 2008, 17:20 
падна Маца в каца
Аватар

Май-май доста се сближихме :D Аз съм Ясен.
-----------
К'во да се прави...поотклонихме се от темата на форума :wink: ...драсни някой ред на скайпа (waldegaard)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 09 Юни 2008, 21:42 
В началото бе словото

Заеби,От плюещи бюрокрацията млади недовлни българи се превърнахме в бюро за запознанство в този форум. Лошо няма, поне някаква К.П.Д. да има.
Аз лично стоически съм обявила,че ще чакам официалните резултати. Важното е ,че се явихме и им показахме ,че България има на кого да разчита утре :) успех на всички на редовните изпити и помнете : усмивка му е майката

pink floyd,, аз освен за другото ти казвам евала и за.... pink floyd 8) (rock)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 09 Юни 2008, 22:42 
В началото бе словото

Borderline написа:
Представете си какво ме питаха по време на вечерята: "Вие в Силистра пиете ли по пейките и в детските градини?"

Какво толкова възмутително намираш във въпроса? Относно коментарите ви за злоба, породена от конкуренцията - не забелязах нищо такова. Честито на лауреатите, честито също така и на тези, които са доволни и от не чак толкова хубавите си оценки. Благодаря на момчето, което даде джиесем номера на Таня Христова, защото иначе досега щяхме да гадаем с колко сме били оценени. Аз имам 4.25 и съм доволна, тъй като нямам планове за СУ, а самото ходене на олимпиадата си беше на шега за мен. На няколко пъти по време на вечерята, докато слушах за плановете, постиженията и усилията на другите, се чудех какво правя аз там. :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 704 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 47  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Олимпиадата по английски език

[ Отиди на страница: 1, 2, 3 ]

в КСК 2007-08

Nickelscence

41

7699

25 Апр 2007, 14:39

Music_Addict Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Олимпиада по български език и литература 2007

[ Отиди на страница: 1, 2, 3, 4 ]

в КСК 2007-08

jordanoff

59

8726

27 Юли 2007, 13:52

Haralampii Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Матурата по Български език и литература (17 май 2011)

[ Отиди на страница: 1 ... 8, 9, 10 ]

в Матури

svetlio.varna

136

10105

02 Юни 2011, 15:51

white_cat Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Примерен тест по български език и литература

в КСК 2007-08

nacho

5

4495

10 Юни 2007, 20:56

Mira-kiflichkata Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. [КСК 2010] Български език и литература vol.2

[ Отиди на страница: 1 ... 33, 34, 35 ]

в КСК 2010-2011

gunsnroses

514

8463

23 Юли 2010, 01:58

FlaMe_DarKneSS Преглежда последните мнения