Дата и час: 16 Яну 2026, 20:37

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 235 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Тревата
МнениеПубликувано на: 06 Окт 2005, 23:11 
В началото бе словото

Благодарил (а): 0 пъти.
Какво мислите за тревата ? Не искам едносрични отговори, а да се обосновете точно, защо смятате че тя скапва или пък променя човека за добро? :))

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Окт 2005, 00:00 
Легендарен флуудър
Аватар

зависи от човека. на всеки му действа различно. ако се употребява често, дори ежедневно, води до зависимост и до заменянето й с друг по-тежък вид наркотици. от друга страна не виждам какво лошо има някой да си пафка от време на време, ако го отпуска и му харесва. но границата между "от време на време" и "често" е много тънка :? абе в крайна сметка всеки сам си избира пътя. аз лично пуших по средно веднъж/2 пъти на месец през последната година от даскало.. сега не съм пушил от завършването и, честно казано, не ми се и пуши. дано и други се откажат като мен, щото иначе алтернативата е.. :roll:

http://avatek.bg

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Окт 2005, 00:47 
Легендарен флуудър
Аватар

Че какво й е на тревата?Долу на земята, зелена.
Зеленото е приятен цвят.Само трябва да се поддържа
(тревата, не цвета) и всичко е ОК.
Аз специално предпочитам райграс. :flower:

Аз - По-груб и по-брутален от преди!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Окт 2005, 00:48 
My kinda heaven
Аватар

Благодарил (а): 194 пъти.
Кофти работа.
Мой добър приятел започна с алкохол до безпаметност, после продължи с трева...успя да си събере акъла овреме и го приеха много хубава специалност, има много приятели, но...благодарение на тревата и алкохола, успява да заличи от съзнанието си много ценни моменти, като се съберем тайфата, заспива пръв и после е безумно скофтен, започна да се събира само с хора, които пафкат повече от редовно и да говори само за трева...Едва си изкара изпитите, дори някои от тях ги е взел с по-силна дрога, доколкото чух от общи познати...Абе, не ви е работа.

Аз лично не съм пробвала, нямам и желание да пробвам и то не защото съм няква задръстена и поучаваща лелка, просто не го намирам за необходимо като средство за добро настроение. Предполагам, че не е фатално да пафкаш ей така, в компания, но съм много съгласна с Трипио, просто в един момент границата се преминава и тогава става много лошо. Примери около мен имам много, включително и един друг човек, който е адски готин, много забавен, но просто не може да живее без трева. Тогава пък става лошав :roll: А дори още не е пълнолетен...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Окт 2005, 05:05 
Стенограф
Аватар

трева? такова понятие в ботаниката няма :P

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Окт 2005, 05:08 
Пишете, о, братя
Аватар

ем в никакъв случай не променя човек към добро...но по мои наблюдения не е задължително да скапва човека..всичко е въпрос на воля и акъл-да спреш навреме...един мой приятел пушеше ужасно много-всеки ден,но се усети,че почва да затъпява и спря...
Лично на мен не ми харесва...
Абе всичко е горе в главата..ако имаш малко мозък и цел в живота,няма да се занимаваш с такива глупости! 8)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Окт 2005, 06:21 
Легендарен флуудър
Аватар

Тъпо и безсмислено, както и тютюна. По-добре да се напиеш и да ти стане весело, отколкото да прибягваш до наркотици.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Окт 2005, 07:10 
Пишете, о, братя
Аватар

DobreFF написа:
Тъпо и безсмислено, както и тютюна. По-добре да се напиеш и да ти стане весело, отколкото да прибягваш до наркотици.

Е това на десета степен. Как въобще може да има такава тема?!? :shock: :x

ДОЛУУУ НАРКОТИЦИТЕ И ТЮТЮНА!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Окт 2005, 11:18 
Стенограф
Аватар

аз пък мисля че всеки има право да си употребява каквото иска то си е за него

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Окт 2005, 11:46 
Легендарен флуудър
Аватар

twiggy написа:

:notworthy:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Окт 2005, 11:46 
Танцуващия с клавиатури
Аватар

twiggy написа:

подкрепям те >> всеки е свободен да си троши главата както намери за добре, СТИГА ДА НЕ ПРЕЧИ НА ОКОЛНИТЕ, пък и за какви граници ми говорите (специално търговецът на кристал), като даже някои не са и пробвали, сиреч нямат много опит в тая обл;аст. аз ще ви кажа, че когато има силна воля или просто не иска нещо, не му пречи нищо. бяха ме зарибили много по едно време, и то най-добрата ми приятелка, но постепенно спрях да пуша, сега не съм пушила от 3-4 месеца, така че говорите глупости. (според мен) границите си ги определяш ти и освен това марихуаната е дотолкова наркотик, доколкото и цигарите.. само дето марихуана звучи по-кофти.. ама пушачите на цигари даже се тровят повече, щото употребяват по-големи количества от тях. всичко друго е вятър и мъгла.. и освен това тя може да ти промие мозъка само когато само това ти е в главата.. познавам достатъчно много възрастни хора (и някои от тях са ми близки), които по никакъв наин не са си развалили инач блестящата кариера. така че пробвайте и после пак споделете впечатление.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Окт 2005, 11:55 
Легендарен флуудър
Аватар

arielle написа:
освен това марихуаната е дотолкова наркотик, доколкото и цигарите.. само дето марихуана звучи по-кофти.. ама пушачите на цигари даже се тровят повече, щото употребяват по-големи количества от тях. всичко друго е вятър и мъгла.. и освен това тя може да ти промие мозъка само когато само това ти е в главата..

мацка, ще се наложи за пореден път да не се съглася с теб. от чисто научна гледна точка марихуаната съдържа доста повече вредни вещества от тютюна. и наистина трепе клетки! от друга страна пък, чисто психически, тя те довежда до едно състояние което цигарите не могат да постигнат. това състояние започва да ти харесва, понеже "летиш в облаците" и не мислиш за нищо - поне за нищо сериозно. ако се намираш повече време в тва състояние - затъпяваш.

не казвам че цигарите не са вредни, но не можем да ги сравняваме с тревата - по простата причина че те не са.. как беше думата - психотропни? демек не ти влияят директно на мозъка, сеш' ли се? ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Окт 2005, 12:05 
В началото бе словото
Аватар

DobreFF написа:

Пиенето е за тези,които нямат пари за вдигащи наркотици.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Окт 2005, 12:09 
Танцуващия с клавиатури
Аватар

Tripio написа:
тя те довежда до едно състояние което цигарите не могат да постигнат. това състояние започва да ти харесва, понеже "летиш в облаците" и не мислиш за нищо - поне за нищо сериозно. ако се намираш повече време в тва състояние - затъпяваш.

аз не казвам, че не затъпяваш, но когато човек не иска, може да спре, както направих аз, защото видях , че затъпявам и изоставам в даскало, в този смисъл никой не е зависим.. освен ако не се пристрастява към всичко - кола, цигари, кафе, шоколад, брюкселско зеле, чийз кейк.. :lol:

Tripio написа:
не казвам че цигарите не са вредни, но не можем да ги сравняваме с тревата - по простата причина че те не са психотропни, демек не ти влияят директно на мозъка,

влияят и още как.. и са психотропни.. кажи ми кое по-точно не им е вредното на любимите ти цигарки, дето пушиш.. катраните.. или никотина.. или другите вещества.. що си мислиш, че не се тровиш..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 07 Окт 2005, 12:12 
Форумозавър Рекс

arielle написа:
така че пробвайте и после пак споделете впечатление.

Човек се учи от грешките си. По-умните препочитат да се учат от чуждите :P

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 235 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Следваща