^PrincessA^ написа:
С това няма как да се съглася. По каква линия ти принадлежи другият? Доколко това да ти принадлежи зависи от теб? Не е ли държанието му в стил "аз съм твой/я" /защото реално никой не принадлежи на никого/ изцяло негово желание и решение? И в тая връзка второто изречение е абсурд. Ако наистина липсва обич, няма как да тушираш останалите проявления с насаждане на чувство за принадлежност. А ако обичта я има, просто е излишно да го правиш.
Ем, той Крис още е романтик-идеалист

Както казах - когато се опари ще види нещата по много различен начин.В интерес на истината,мога да му променя възгледите точно за няколко часа,но не ща да ме намрази
Това "Аз съм твой/я,принадлежа ти изцяло" наистина звучи много сладко...във филмите и книгите.В реалността неща от този сорт са доста изнервящи и дразнещи.Поне за мен

Губи се цялата мистерия,цялата тръпка.Че даже започва да ти става досадно и плашещо.
Търговецът на кристал написа:
* Mira, познатоооо... и на мен хиляди маса народ се опитаха да ми покажат колко къса е станала каишката, но докато на мен не ми отесня и не осъзнах, че съм възприемана като притежание (безусловно и безвъпросно), не направих нищо - и сега съжалявам, че чаках толкова дълго и търсих оправдания за едно такова безумно поведение. Дано ти поне си се измъкнала навреме.
Може да се каже,че се измъкнах в подходящия момент

Дадох си 5 месеца за размисъл и в очакване,дали нещата няма да се променят към добро,защото не обичам да прибързвам в каквото и да било,но не чаках с години да дойде "точния момент"...Все пак се радвам,че се осъзнах сравнително на време
Търговецът на кристал написа:
Не желая никой да си и помисля, че може да ми принадлежи. Не искам. Искам да съм свободна да правя своите грешки, без някой да ме контролира, да ме разпитва, да ми пречи да ги правя - живяла съм 22 години без родителите ми да правят това. Няма да се примиря с ограничения сега
Чувствам се по абсолютно същия начин

И осъзнах,че едва ли някой ще ми даде свободата,от която се нуждая,тъй че предпочитам да съм сама