Дата и час: 19 Яну 2026, 08:23

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 20 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Нов кандидатстудентски курс по журналистика
МнениеПубликувано на: 19 Юни 2008, 19:21 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Благодаря за поясненията, inc

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 19 Юни 2008, 19:23 
Пишете, о, братя
Аватар

това последното определено ще се постарая да го спазя, защото миналата година ходих на курс за УНСС и проспах по-голямата част. от друга страна, и да не бях спала, лекторите бяха толкова зле, че, дори когато бях будна и свежа, пак ми се доспиваше. е, единият идваше в 8 сутринта и лъхаше на бъчва, говореше за гърдите на момичетата и прочие...
специално онзи курс, за мен бяха пропиляни 300лв. и 5 дни от живота ми /единия ден го изпуснах - имах изпит, а на последния си тръгнах в 1, вместо в 5/.
имам питане относно почивките - колко са или на колко време са и съответно - по колко време са? защото в 2 от дните се получават 9 часа курс, което, лично за мен, е МНОГО тежко.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 19 Юни 2008, 19:50 
В началото бе словото
Аватар

аз вчера звънках, за да ми дадат малко повече информация и единственото нещо което разбрах е, че ще сме там от 9 до 18ч и имаме един час почивка по обед... не ми звучи добре, ама какво да се прави. Най-лошото е, че аз даже не съм от София и не знам как ще се оправя цяла седмица сама в столицата :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 19 Юни 2008, 21:11 
Пишете, о, братя
Аватар

нееее
понеделник трябва да си там в 10.50 някъде, за да ти дадат пропуск. самите часове започват от 11. свършват в 18ч.
вторник от 9 до 18ч.
сряда - същото.
четвъртък - 9 до 16ч.
петък - 9 до 13ч.
общо са 35 часа. не мисля, че са реални учебни часове обаче, защото наистина трябват някакви почивки.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 20 Юни 2008, 21:27 
Van Diepen
Аватар

Благодарил (а): 700 пъти.
Нп за поясненията. :)
При нас бяха 32 часа. 4 дена по 4 лекции от по 2 астрономически часа. Обедна почивка - от 1 до 2. Обикновено между лекциите отпускат по 10ина минути за по кафе, цигара, тоалетна и каквото още се сетите, за да не колабирате. Повечето са съвестни и дават и по още една такава почивка по средата на лекцията, но не рачитайте всеки да ви улесни с това. В ранния курс просто ни искаха по-рано 1вия ден, за да раздадат пропуските. Тежко е, но се преживява. :)
Да ме прощават, ама има някои преподаватели с НЕДОПУСТИМ (псевдо)правоговор! :evil: И този, дето трябваше да ни говори за радио не се появи. На следващия ден бяха ангажирали някакъв човек, дето хем не знаеше какво точно трябва да ни обясни, хем го бях взели от немай къде, хем ни взеха обедната почивка следващия ден. :bounce: Подгответе се за изненади.
И бтв, като идете, трябва да ви раздадат програмки с часовете и имената на лекторите. Ще съм благодарна ако някой си направи труда да ги постне тук. Или ЛС. :D Мерси. Любопитно ми е дали са разбивали някои теми, или са добавили нещо (което ме съмнява)?... :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 20 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Кандидатстудентски курс по журналистика

в КСК 2007-08

nanny

6

1161

31 Юли 2007, 19:08

Raya_Alexandra Преглежда последните мнения