Дата и час: 18 Яну 2026, 14:57

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 49 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: За необективността и преписвачите (матури 2008)
МнениеПубликувано на: 23 Юни 2008, 19:30 
(: Канела, слънце и шарен шал :)
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
pink floyd, много би ми било интересно да се срещнем с теб след изпитите в СУ и да си поговорим хубаво по темата със средата и нейното ,определящо нивото на индивида, въздействие.Аз съм жив пример ,че средата влияе само на слабите хора .Твърдя ,че пребиваването (то учене не беше , но това го правех сама в къщки ) в моето вечерно училиштето ме е изградило и едва ли има нещо по-изграждащо характера от това . Само информативно искам да спомена , че половината ми клас са скъсани на матурата , но и че ако ме приемат психология общуването ми с такъв вид хора би ми помогнало много (или поне се надявам) .Знанията ,които се добиват в училище (или поне по-голямата част от тях) се изпаряват , но има уроци ,които са вечни. Уважавам така наречените елитни гимназии , но се радвам ,че не съм учила в такава ,защото възпитават у хората едно чувство за превъзходство , което често е измамно и вредно за човека .Имам достатъчно познати ,които са завършили елитни гимназии и са чудесни хора ,а вероятно са били и чудесни ученици , но не се различават много от останалите.Желая ти успех с изпитите , а както загатна си и чудесно подготевен,затова двойно повече късмет желая (на трудилите се нека го има двойно (пресен от фурната изваден :wink: ) ).

Последна промяна ShadeOfShane на 24 Юни 2008, 12:18, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Юни 2008, 19:37 
Пишете, о, братя
Аватар

Според мен и според мн др хора резултатите са страшно завишени.Нямаше смисъл от тях :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 23 Юни 2008, 21:30 
падна Маца в каца
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
Мадам, за жалост ще отхвърля предложението Ви, защото нямам вътрешна потребност да комуникирам с вас. Спестете си пожеланията за изпитите, защото пред мен такива вече няма. :wink: Ако бяхте възпитан човек, щяхте да обърнете внимание върху началото на предходния ми пост. Изобщо не ми отговаряйте - няма смисъл да си губим взаимно времето.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 24 Юни 2008, 11:10 
(: Канела, слънце и шарен шал :)
Аватар

pink floyd, съжалявам ,че не сте усетил тона на поста ми и изцяло положителното отношение внедрено в него . Не съм имала за цел да ви засегна по някакъв начин.Отговорът ми съвсем не значи ,че не съм обърнала внимание на началото на поста . Просто изразих лично мнение (мисля ,че точно това е идеята на форума).Поздравления за успешните изпити ! Що се отнася до губенето на времето , за мен общуването с всякакъв вид хора не е такова.А за вас се надявам ,четенето на отговора ми да не е особена загуба на време. За написаното до този момент съжалвам само,че не беше разбрано!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 49 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Кандидатстване през 2008, матури и предварителни?

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в КСК 2009-2010

sveta naglost

22

2841

02 Фев 2008, 12:48

lisichora Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Матури - септемврийска сесия 2008

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в Матури

shayne

17

5041

10 Сеп 2008, 12:57

Draganov Преглежда последните мнения

Темата е заключена, не можете да променяте мнения. Матури 2008

[ Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5 ]

в Матури

Кандидатстващ

60