Дата и час: 21 Яну 2026, 23:25

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Подготовка за кандидатстване с право
МнениеПубликувано на: 30 Юни 2008, 19:30 
От дъжд на вятър
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Почнах с преговор на Вазов гледам да наваксма литературата,че там съм по-зле има и резервен варант,ако не изкрам нищо по литераура,а имам по-висока по история да вляза друга специалност.Искам да питам какво ви е мнението за анализи по литература на Иван Инев(червена книжка) там ЛИС ми изглеждат написани на много високо ниво и си мисля,че езиковата ми култура е доста под нивото като ги чета :( :x

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 30 Юни 2008, 22:06 
падна Маца в каца
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
Май си по-амбициозен, отколкото е нужно; все пак не кандидатстваш за НАСА :wink: Чети си текстовете, пък анализите остави за 12 клас; Въпросният корифей не съм го чувал - може и да е голям авторитет, но просто не съм запознат с него.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 30 Юни 2008, 23:43 
Танцуващия с клавиатури
Аватар

Пич, чети си засега само произведенията, даже ако пожеш наизусти повечко стихотворения, за да ти е по-лесно да цитираш след това :wink: Четенето на анализи остави за 12 клас...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 02 Юли 2008, 15:19 
(: Канела, слънце и шарен шал :)
Аватар

ivoto_la , аз като седнах в началото да чета изпаднах в паника ,защото нямах никакъв стил на изказване , пишех НЕГРАМОТНО , не бях чела никога повечето автори , но сега виждам ,че паниката излишно ме е изморила и можех съвсем спокойно да мина и без нея .Виждам ,че нямаш търпение да почнеш реалната си подготовка и това не е лошо :) , радвам ти се за хъса ,който имаш , но гледай да не се изхабиш до края ,защотото това ниво на мотивация трябва да го задържиш до край.Моя съвет е да си четеш произведенията и по някой наистина много общ анализ ,за да си начешеш крастата . Каза ,че стилът ти се струвал много висок на някой си критик , възможно е наистина да е много висок , но има и друга вероятност -ти да не си свикнал да четеш глупости . Съжалявам , но тази година ще ти се наложи много глупости да четеш . За да свикна аз с така наречения литературен начин на изказване си взех една дебела тетрадка и всяка дума ,която не ми беше ясна я записвах , а срещу нея- речниковото и значение , по този начин повечето ми влезнаха в речника и сега звуча по - литературно , но аз бях наистина много много зле и за повечето хора такива дръстични мерки са ненужни . Не се пренатоварвай и не губи мотивацията си . УСПЕХ !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2