Дата и час: 16 Яну 2026, 22:34

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 8 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: СБОГОМ!!
МнениеПубликувано на: 04 Юли 2008, 18:55 
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Благодаря на уважаемия администратор на форума, че е сменил модераторите на подфорум Спорт без мое знание, без дори да има доблестта да ми прати едно лично съобщение. Това само показва колко е страхлив. А това, че имах проблеми и тн. и 2-3 месеца не влизах във форума изобщо не е важно, но най-лесното е да се направим на важни. Е, ок! Да са ви честити новите модератори. Дори едно благодаря нямаше за минималния труд, който съм полагал за този подфорум. Ама както и да е. Не се сърдя на никой. Просто си правя изводи за културата на някои хора, които паднаха изключително ниско.

От днес заявявам, че напускам завинаги ФОРУМ СУ, ако изобщо някой го интересува! Просто съм тотално разочарован от отношението към мен и обиден от това, което се случи. Пак казвам, едно кратко ЛС, щеше да свърши работа - така и така вече не си модератор, еди защо си. Ама ей така без дори да ми се каже, просто е унизително за мен. Но, както и да е. Явно новите колеги са по-наясно със съвременния спорт. Е това, беше от мен. Сбогом на всички!

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: СБОГОМ!!
МнениеПубликувано на: 04 Юли 2008, 19:19 
Оторизиран простак
Аватар

Тъпотия...
И тук шуро-баджанащината явно е на мода. :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Юли 2008, 21:47 
Sieg Heil
Аватар

сега ли го разбираш :? :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Юли 2008, 14:23 
Легендарен флуудър

Чао, DobreFF!

Успех, човече!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Юли 2008, 17:01 
Europa League
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
DobreFF написа:
Явно новите колеги са по-наясно със съвременния спорт.

Нека да си го кажем в прав текст - админите харесват подмазвачи. Нали някой трябва да им казва, колко са велики? То не беха каки, батковци, не беха не знам си кво...
DobreFF написа:
Е това, беше от мен. Сбогом на всички!

Сбогом във форума :cry:
Единствения мод, който слушаше поп-фолк.
Поздравявам те с Галена - Вземи си дъх
Знам, че те кефи/еше.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Юли 2008, 18:21 
Resurrected
Аватар

Благодарил (а): 39 пъти.
Бетоне, много отдавна се каня да ви натрия носовете на теб и Пич и съжалявам, че ще е точно в тази тема. Държанието ви е повече от малоумно, просташко, дебилско, дразнещо, оттегчително, идиотско и пр. и заради хора като вас на слушащите поп-фолк се слага етикетът "тъп чалгар". Да, вашето наистина е диагноза. Не, далеч не става въпрос за нивото ви на IQ (за което на един от двама ви може да се направи извод само от елементарните правописни, пунктуационни, граматически и т. н. грешки, които допуска във всеки свой пост), а за отношението. Нали знаете (едва ли, но все пак) :arrow: "Мъдър е не този, който знае много, а който знае нужното". Нужното, което трябва да разберете в случая е, че за хората не се съди по това какво слушат, а по техните думи и дела. А що се отнася до вашите такива, те водят до заключението, че сте хора с черно - бяло мислене, което е знак за ограниченост, че не виждате по - далеч от носа си, самодоволно тънейки в помията, която сами си създавате около вас... Хора с изкривена ценностна система, естетически и етически мироглед. Продължавайте в същия дух - въртете кючеците по и под масите, прекланяйте се пред мазни чичко-паричковци или умствено закърнели, разголени и РАЗГОНЕНИ фльорци, незавършили и гимназия, непрочели и една книга през живота си, които са станали "известни" (О, Господи! :lol: ) не благодарение на някакви постижения, умствени или гласови данни, а... всички се сещате по кой начин. С нищо не се различават от деятелките на най - древната професия. Избрали са лесния път, защото просто нямат необходимите заложености, за да просперират по друг начин.
Затова не ви уважавам и колкото и да се насилвам да го направя, просто не мога. Опитвам се така да организирам живота си, че от всяка дейност, с която се захвана, да извличам някакви знания и т. н. Вие, заедно с мизерните ви чалгии стоите извън плана ми, защото не виждам какво мога да науча от вас или от песни от сорта на "Уби ме, рани ме, сърцето ми взе... Мачкай ме, пъхни ми го, лижи ме...". За мен чалгата е символ на един ориенталски манталитет и псевдокултура, от чийто шаблон държавата и истинските й граждани се опитват да избягат отдавна и чийто образ ни срами навсякъде по света. Простете ми, че не съм част от всичко това. Наречете го инстинкт за духовно съхранение.
Чалгиите стават само за моменти, когато ти се простее на max. Явно при вас това е перманентно състояние. Слушайте си ги, никой не ви пречи. Едва ли вече може да бъдете превъзпитани и посветени в нещо наистина ценно и стойностно. Просто не се плюнчете повече в неподплатени опити да изкарате чалгата велика. ЗАЩОТО ПРОСТО СТАВАТЕ НЕ СМЕШНИ, А ЖАЛКИ :!:

-----------------------------------------------

DobreFF, ще ти пиша на ЛС по темата.
Прощавай, че поста ми нямаше много общо с нея. :(

I swear I'm not the devil though you think I am...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Юли 2008, 18:43 
Europa League
Аватар

Благодарил (а): 2 пъти.
И къф беше тоя оф тука?
В последната тема на Добрев?
Аз само изказах възмущението си към управата. И то не по любимата ви тематика, защото слабо ме вълнува кой какво харесва, ами относно самото "управление". Сума неща се покриват и някои нямат сметка да ги чуят. Алекс Леви да не би да слуша поп-фолк? Аз като слушам, какво? Ама точно защото понякога от нас поизкачаше информация, която не трябва да се казва и удря... няма да кажа по кое реноме. И естествено - баница.
И в случая правилно казах за подмазване, защото си е така.

И защото както се вижда, не са се държали мъжки с Доби.

Аре бегай.

И не се заблуждавай, че съм в стил Костов да плюя по Етем, след като изчакам гръм от Челопечене. Тя принципно си е за изхвърляне, трагедия е, цяла авария.

Отклоних се, защото ти адски се отклони и увиснаха приказките ти. Пък ако имаш нещо да казваш на pi4, най-неподходящата тема беше тая.

Доби, форумът ще те помни!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Юли 2008, 18:56 
Cthulhu fhtagn
Аватар

Хах няма по-забавно нещо от това да гледаш как някакви младежи стоят и си изразходват времето и агресията хранейки разни хора по форуми. Умно, Бетоне, умно.
И тъй като много смях не е на хубаво, локвам темата за да не ме разсмивате още.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 8 мнения ]