Бетоне, много отдавна се каня да ви натрия носовете на теб и Пич и съжалявам, че ще е точно в тази тема. Държанието ви е повече от малоумно, просташко, дебилско, дразнещо, оттегчително, идиотско и пр. и заради хора като вас на слушащите поп-фолк се слага етикетът "тъп чалгар". Да, вашето наистина е диагноза. Не, далеч не става въпрос за нивото ви на IQ (за което на един от двама ви може да се направи извод само от елементарните правописни, пунктуационни, граматически и т. н. грешки, които допуска във всеки свой пост), а за отношението. Нали знаете (едва ли, но все пак)

"Мъдър е не този, който знае много, а който знае нужното". Нужното, което трябва да разберете в случая е, че за хората не се съди по това какво слушат, а по техните думи и дела. А що се отнася до вашите такива, те водят до заключението, че сте хора с черно - бяло мислене, което е знак за ограниченост, че не виждате по - далеч от носа си, самодоволно тънейки в помията, която сами си създавате около вас... Хора с изкривена ценностна система, естетически и етически мироглед. Продължавайте в същия дух - въртете кючеците по и под масите, прекланяйте се пред мазни чичко-паричковци или умствено закърнели, разголени и
РАЗГОНЕНИ фльорци, незавършили и гимназия, непрочели и една книга през живота си, които са станали "известни" (О, Господи!

) не благодарение на някакви постижения, умствени или гласови данни, а... всички се сещате по кой начин. С нищо не се различават от деятелките на най - древната професия. Избрали са лесния път, защото просто нямат необходимите заложености, за да просперират по друг начин.
Затова не ви уважавам и колкото и да се насилвам да го направя, просто не мога. Опитвам се така да организирам живота си, че от всяка дейност, с която се захвана, да извличам някакви знания и т. н. Вие, заедно с мизерните ви чалгии стоите извън плана ми, защото не виждам какво мога да науча от вас или от песни от сорта на "Уби ме, рани ме, сърцето ми взе... Мачкай ме, пъхни ми го, лижи ме...". За мен чалгата е символ на един ориенталски манталитет и псевдокултура, от чийто шаблон държавата и истинските й граждани се опитват да избягат отдавна и чийто образ ни срами навсякъде по света. Простете ми, че не съм част от всичко това. Наречете го инстинкт за духовно съхранение.
Чалгиите стават само за моменти, когато ти се простее на max. Явно при вас това е перманентно състояние. Слушайте си ги, никой не ви пречи. Едва ли вече може да бъдете превъзпитани и посветени в нещо наистина ценно и стойностно. Просто не се плюнчете повече в неподплатени опити да изкарате чалгата велика. ЗАЩОТО ПРОСТО СТАВАТЕ НЕ СМЕШНИ, А
ЖАЛКИ 
-----------------------------------------------
DobreFF, ще ти пиша на ЛС по темата.
Прощавай, че поста ми нямаше много общо с нея.