Още в основното каква готина химичка имах... Ама един даскал по биология и напълни коремчето!
После чак предпоследната година, на сестра ми новата класна тъкмо беше завършила, а може дори да е била на стаж или там както се води, но беше доста младичка и определено беше доста привлекателна, иначе май беше и по английски но не съм сигурен. Обаче тя направо омъжена си дойде

P.S. Ако не бях толкова малък Химичката щеше да ми пусне. То ако беше сега, направо съм се оредил, но тогава бяха други времена, доста по консервативни... Определено и аз и допадах(само не знам в какъв аспект, но си ме харесваше и тя). Аз на колко да съм бил тогава. Най много да съм бил на 12, но щях да си я прасна, обаче тогава не знаех как да и го по/кажа

P.S. Много са глупави жените с тея предрасъдъци. Кой луд може да откаже по младо гадже - само жена може да го направи това. Аз поне младо не отказвам

Най малкото тогава можех да я ***** по цели нощи, не че сега зле се справям, поне гаджето не се оплаква

Ама тогава бях някаква машина за **** направо

И то още на 12-13 вече си бях напълно развит. Кеф ти мускули, кеф ти ***, кеф ти брада. Всичко си беше пораснало

Даже се чудех какво правя сред тея бавноразвиващи се...
*Променено от ^PrincessA^* Съобразявай езика си, ако обичаш!Така добре ли е? То всъщност нали тук всички трябва да са пълнолетни?!
Може ли да съм най малък на години и да изглеждам най голям... Тея мойте връснички си бяха дечица още, педофилия щеше да е, нищо че всичките бяха малко по големи от мен

А каки от горните класове доста се заглеждаха. Всъщност се е случвало и да ме свалят още тогава, но като ми разберат възраста и бягаха доста бързо... Пък аз бях достатъчно глупав да съм искрен с тях, те ако не им кажа никога не можеха да ми разберат реалната възраст. Интересно че с времето не поумнях и си останах искрен, но момичетата почнаха да поумняват и това започна да им харесва, та отдавна вече няма от какво да се оплача, но ще ми остане спомена че ако не си бавноразвиващ се трудно можеш да се уредиш, баш в годините в които 99.99% от времето само секс ти е в главата

В смисъл че за връстничките ми съм голям, ама големите ЕГН-то ми гледат, а даже и на някоя кака педофилка не може да случа че вече си го докарвах мъжествения вид, а те дечица търсят... Добре че хващах TV1000 filmnet+ и XXL и то само като подсилих малко една обикновенна антена и я насочих към сателитната на съседа

Поне 10-20 програми хващах на аванта, а горкия телевизор беше с максимум 8 и се сменяше от XXL на cartoonnetwork само с един шамар или ако метнеш нещо по него, много удобно ако някой влезе неочаквано