Kristo написа:
здрасти и от мен...
Здрасти

Kristo написа:
1. Как ти е истинското име?
Цветомира.
Kristo написа:
2. Какво е отношението към емо-вълната?
Харесвам определени групи от този стил... примерно Killswitch Engage... Иначе като цяло работата със самоубийствените подтици не я приемам особено, както и сайтовете, които дават нагледни съвети как е по-добре да си прережеш вените. Въпреки че не може да се обвинява музиката за това, което се случва... музиката е по-скоро следствие, а не причина.
Kristo написа:
3. Мразиш ли бг-музиката?
Разбира се, че НЕ!

Обичам я... качествената

имам много приятели, които са музиканти. Има българска музика и която не ме кефи, но не я
мразя...
Kristo написа:
4. Ако трябва да избираш от тези градове, къде би живяла: Русе, Перник, Каспичан, Малко Търново?
Русе

Имам доста приятели оттам. А и самият град е голям и красив. Над другите май нямам наблюдения
Kristo написа:
5. Какво бельо си купи последно и колко кинта беше?
Черни прашки с розова дантелка отпред - от Венера Стил, 11 лв май бяха...
Kristo написа:
6. Фенка ли си на Гурелище?
Господи, за пръв път чух тая група! А се мисля за музикално ерудирана

Kristo написа:
7. Какво е за теб Коледния Дух? Какви традициики си имаш на коледа?
Мама, питка, тиквеник и свещи. Елха. Сняг... Традицията ми е главно да бъда със семейството си. Винаги подреждаме масата заедно с майка ми на Бъдни вечер, готвим заедно, после сядаме, баща ми разчупва хляба, гледаме на кой се пада паричката... говорим си и се радваме, че сме заедно. В общи линии това.
Kristo написа:
8. За какво не би ползвала личния си комп?
Май няма такова нещо.. или поне не се сещам. Аз всъщност и нямам личен комп май

макар че в момента ползвам само аз този на приятеля си, а той си цъка на лаптопа...
Kristo написа:
9. Кой от форума би искала да срещнеш лично и да му кажеш някои неща, които не би казала по нета?
Ice_Spirit и James

На Ice_Spirit й имам скайпа от доста време, но никога не съм й писала.. някакси не знам какво да кажа, тя е толкова прекрасна

Не знам какво точно бих й казала на живо, сигурно просто ще си поговорим. На James искам да му кажа наживо, че съм му голяма фенка

И други хора бих искала да срещна лично - и ти си един от тях

Kristo написа:
10. Мислила ли си за кариера в шоу-бизнеса и каква ?
Всъщност чак за кариера май не съм мислила. Докато се занимавах с пеене и имах група, някакси всичко беше for the fun, кефех се на самото усещане да съм на сцена с микрофона, наслаждавах се на музиката, но не съм мислила да градя живота си около това. Просто исках да си го запазя като хоби
(и не успях
) Сега ми се иска да свиря пак на пиано и сигурно ще го направя, но пак няма да се мъча да ставам професионалистка в това... Бих се задоволила да съм добра аматьорка.
Kristo написа:
11. Какво би искала всичко от форума да знаят за теб?
Мразя хора, които категоризират - този е тъп, онзи е гей, онази е к**ва... Слагането на рамки е едно от нещата, които най-много ме дразнят.
Не че някой тук го прави
Kristo написа:
12. Религиозна ли си?
По свой собствен начин - да.
Kristo написа:
13. (традиционен) Какво мислиш за мен?
Правил си ми впечатление на няколко пъти със свои мнения, доста прям човек си.. и интелигентен на всичкото отгоре