Такааа, ето ме и мен....и аз преди малко се прибрах. Първо диктовката освен, че бе обидно лесна мога да твърдя и че имах късмет защото моя четец, макар че си личеше че е с британски акцент се опита да го притъпи възможно най-много(само да отбележа, че при първото четене на диктовката ми трябваха 2 много дълги момента за да осъзная че човекът казал new i mobile phones-абе британски акцент, нали знаете

). За рийдинга, беше точно каквото очаквах- прекалено лесни вапроси и няколко, на които ти се струва че всичко става

Но съм съгласна за онова дето е anxious и за онова за gardens. Клоуз теста лесен само не бях сигурна за онова с experiment, test, use, practice, аз лично съм писала test,нз. За еръра направо ме убихте, единствения ми проблем беше онова изречение с middle ages, гледах го два часа а ваобще не съм и забелязала че е било написано drank а не drunk, ама хаиде както и да е.Перифразите на мен ми бяха елементарни, даже като взех да ги чета ми идеше да се изсмея, все пак очаквах уловки нещо малко по-завъртяно. А есето нищо особено, надявах се на по-оригинални теми тези двете убиват от баналност и няма какво толкова да напишеш; аз по първата писах, ама си знам че лични примери не съм давала а само общи приказки; надявам се поне да ме спаси това, че използвах не само сложни конструкции а и доста интерсни думички(за които съм сигурна че съм ги използвала на място). Общо взето ми се стори мн лесен, което малко ме плаши, защото когато нещо ми е лесно и обикновено правя много глупави грешки, та чак после ми идва да се гръмна

ама ще видим, ще чакаме резултатите(в нашата стая казаха да следим към 27,28) Е това е от мен казах всичко за което се сетих, хаиде сега отивам да спя