За съжаление не е "under his name", и аз така го писах

, всъщност е after
name somebody/something after somebody/something (=give someone or something the same name as another person or thing) example: The street is named after the famous South African leader, Nelson Mandela.
LONGMAN Dictionary of Contemporary English Но ми е интересно, че знам тази колокация и въпреки всичко се замислих на изпита и нещо не ми се видя както трябва, хм
Малко впечатления, ама не от изпита, че сега не мога да коменирам, като видим оценките ще си говорим пак

Хората в моята зала бяха под всякаква критика, по-нагли и тъпи същества не съм виждала, наложи се да им се обяснява 50 000 000...etc. пъти да почват да пишат от втора страница, и те не разбират, накрая тя каза, хайде сега милички, всички да си вдигнат листчетата да ги виждам(и 100 човека го направиха и тя, хайде сега гледайте какво правя) и разгръща бавничко, току виж някой се е объркал, не бях виждала такава малоумщина. А пред факултета отвън, родителите подскачат и се притесняват, наще наизвадили цигарите, пуфкат яко и са застанали като най-големите шефове все едно света ги ближе отзад, такова разочарование, и това не са един или два индивида, имаше и няколко, които бяха супер сигурни, че са най-великите, а ги слушам зад мен как се питат на диктовката за някви елементарни думи дали се пишели с двойно "R" и поне на 5-6 места наслагаха двойно "R". О и да не забравяме няколко симпатични девойки нагли до безобразие, които не можеха да си държат мехура и да изчакат половин час за да идат да пикаят и няколко други КИФЛИ, които си позволиха да наставляват лекторката как точно да процедира, все пак пред тях е човек с адски много опит, кариера, знания, титли и те си позволяваха да и се репчат и зъбят така както сто процента се зъбят и на майките си, егати и извергите честно. Добре, че съм малко по-стара и няма да са ми колеги, иначе щях да се обеся на някой бодлив плет в Ректората.
P.S. Имаше нужда от малко интрига, стига само за отговорите сме говорили