Дата и час: 22 Яну 2026, 12:05

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 347 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Образователни технологии
МнениеПубликувано на: 02 Апр 2008, 11:43 
Постоянно присъствие
Аватар

Благодарил (а): 1 пъти.
Ми, в ОТ са доста добре запознати какво трябва да включва и какво не. По мое мнение курсовете в СУ са излишни, ако ще посещаваш тези на ОТ. Моя приятелка само с ходене в ОТ изкара 5.50 на БЕЛ в СУ, като се има предвид и това, че не започна в самото начало на курса, а 2 месеца по-късно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 03 Апр 2008, 09:40 
От дъжд на вятър

Благодарил (а): 1 пъти.
Да ви кажа и аз бях в ОТ. Изкатах на история 5.20 и на литературата 5.75. Подготовката си струваше и доказва, че не е нужно да се дават луди пари за частни уроци. Плюс тва теми по-дълги от 10-15 страници са невъзможни за написване. На наште едни познати работят там, ма те са географи и те ме светнаха за тва, ма беше преди 5 години и не бяха още толко популярни ОТ. Учителите, на които попаднах бяха супер готини и дори след това си поддържахме връзка с тях, излизали сме на кафе и т.н. Въпреки че основно си зависи от човека. Където и да попаднеш никой не може да ти налива на сила нещо в главата.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2008, 17:52 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Според мене не е зле да се залеят всичките им офиси с дебел пласт бетон.
Ходих по англ. Ето няколко впечетления: некадърни колкото си искате, само заучават хората да зубрят, което е вариант за всеки друг изпит, но не и по английски. 2. Най-величествиния метод според тия шарлатани е да се решават книжките с тестове на СУ до откат. Разбирам веднъж, но според ОТ е необходимо 10 пъти. 3. Преподавателите по английски са БЕЗ филологическо образавание, т.е. извадени от кол и въже. Според една от тях written се пише с едно t. 4. Тотално безхаберие, пиша есе давам и го и ми го връща след 2 седмици понеже имала рожден ден. Да не говориме, че се обръщат към хората, дошли да се готвят при тях с обръщението - Деца!!! :shock: Много същалявам, че се подлъгах и ходих при тях, за щастие ги вътрих с близо 200 лева :mrgreen: Извод: спешно трябва да се взриви главният им офис, за доброто на образованието.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2008, 17:59 
В началото бе словото
Аватар

Не смяташ ли,че малко прекалено обобщаваш?Не може да слагаш всички хора под един знаменател!!Моята преподавателка пък си беше супер и абсолютно не споделям мнението ти.Извинямай ама това звучи по-скоро като лична амбиция да си отмъщаваш за нещо отколкото като обективна преценка.
Между другото за кой град става въпрос?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2008, 18:02 
В началото бе словото
Аватар

София. Въобще не звучи като лично отмъщение, това че ти така го виждаш е друго. Просто реших да обобщя накратко впечетлетията си, по-скоро ти приемаш мнението ми като лична нападка.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2008, 18:07 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 5 пъти.
Образователни технологии(София)=математика=Любка Раденкова и Валя Кусева=Най-добрите учителки!За 1 година от 0 ми изградиха знания по математика,за сега ми стигат за 5.15 ,но аз съм си виновен-технически грешки!
Препоръчвам ги много :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2008, 18:13 
В началото бе словото
Аватар

О,за тях сме чували все хубави неща.Както и за учителките по английски.От тези в софийския офис няма такива БЕЗ филология и не знам някои хора как така смело твърдят обратното.Нали ходихме по пробни изпити и ги видяхме всичките -готини са си от всякъде!А и никой не се оплака да са го карали да зубри или нещо подобно..........

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2008, 18:19 
В началото бе словото
Аватар

Lace написа:
О,за тях сме чували все хубави неща.Както и за учителките по английски.От тези в софийския офис няма такива БЕЗ филология и не знам някои хора как така смело твърдят обратното.Нали ходихме по пробни изпити и ги видяхме всичките -готини са си от всякъде!А и никой не се оплака да са го карали да зубри или нещо подобно..........

Еми ето вече чуваш и отрицателно мнение за преподавателчетата от ОТ. Аз а филологиите, айде ще си замълча, не искам да изброявам имена, че става грозно. Еее.. нямаше да си изказвам мнението, ако някой ме беше предопредил, че тази тема в действителност се казва: "Място за възхвала и почит към ОТ".

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2008, 18:27 
Пишете, о, братя

Преди да кажа каквото и да било, бих желала да уточня, че не става дума за Образователни Технологии в София; та моя много близка приятелка ходи на уроци по АЕ близо 2 години с надеждата да понаучи нещо и да спести някой лев от това да ходи на самостоятелен учител. Та преподавателката и се оказа от езикова гимназия. Жената беше под всякаква критика, даваше им 2 години само диктовки и преразкази; всеки път като някой я пита нещо за граматиката и тя казвала 'Ами, аз си го знам ама не зная на вас как да ви го обясня...'; да не говорим, че приятелката ми винаги я чакаше около половин час за да дойде, след което жената им казвала 'хаиде аз ще ви пусна 20 минути по-рано"(само да уточня, че учителката се води за една от най-добрите в града :shock: ) Искам и да поясня, че това не важи за цялото дружество - мои познати ходиха на курсове по история, по БЕЛ, по география и са повече от доволни, просто мисля че всеки трябва предварително да проучи и поразпита как стоят нещата в неговия град, преди да се запише, защото всично е много относително и си зависи от самия преподавател :) Затова, ако ви е възможно, поне в по-малките градове да разберете къде преподава съответния учител и да разберете нещо повече за него преди да се запишете...

Последна промяна missparker на 02 Авг 2008, 11:20, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2008, 18:32 
В началото бе словото
Аватар

Именно,всеки отговаря за себе си.Естествено,че във всяко стадо има мърша - трябва ли да изгорим всички стада?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2008, 18:37 
В началото бе словото
Аватар

Естествено, че си права, missparker. Никой не е толкова глупав, че да приема генерализациите с лека ръка. Въпреки че моето мнение за екипа по английски в София остава непоклатимо - въздух под налягане.
П.П. Ако тази описателна поговорка за мършата е вярна, то ОТ са се приспособили към оцеляване под формата на стадо мърша. :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2008, 18:44 
В началото бе словото
Аватар

Едва ли всички хора,които са минали от там през годините /а доколкото знам са повече от 15години!/ и са УСПЯЛИ ,са били толкова глупави,че да не забележат какви "лаици" са ги подготвяли.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2008, 18:50 
Пишете, о, братя

baffler написа:
Естествено, че си права, missparker. Никой не е толкова глупав, че да приема генерализациите с лека ръка. Въпреки че моето мнение за екипа по английски в София остава непоклатимо - въздух под налягане.
П.П. Ако тази описателна поговорка за мършата е вярна, то ОТ са се приспособили към оцеляване под формата на стадо мърша. :mrgreen:

Точно това искам да кажа- да не се правят генерализации; но все пак искам да посъветвам бъдещите кандидат-студенти - проучете си съответния учител много добре(и тези от ОТ и обикновените частни учители), защото честно казано моята приятелка, която ходи 2 години в това дружество сега се моли да влезе някъде, където и да било. Проучете си нещата, защото предполагам, че искате не само да спестите пари, но и да има някакъв резултат; не се хващайте само на рекламата, че били преподаватели в елитни гимназии, защото мисля,че доста от вас знаят колко 'елитни' са повечето преподаватели в елитните гимназии. Успех на всички и дано си намерите свестни учители :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2008, 18:54 
В началото бе словото
Аватар

Мисля,че е полезно и да се провери успеваемостта на съответния преподавател - гледахме с очите си как идмат вече приети студенти да благодарят на нашата учителка .

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2008, 19:01 
Пишете, о, братя

Lace написа:
Мисля,че е полезно и да се провери успеваемостта на съответния преподавател - гледахме с очите си как идмат вече приети студенти да благодарят на нашата учителка .

Да важна е и успеваемостта на един преподавател - колко от учениците , които е подготвял през годините са влезли и къде. Отново ще дам пример с преподавател по АЕ от моя град - за жената, която се води за най-добра по АЕ в цялата област се оказа, когато се поразрових,че всичките и ученици са влизали само в шунеския и Великотарновския университети( и те са университети, но все пак...) Това беше главно и причината, поради която аз се подготвях сама, и мога да твърдя че съм доста добре без учител :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 347 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Може ли да се влезе в престижна специалност без частни уроци

[ Отиди на страница: 1 ... 12, 13, 14 ]

в КСК 2009-2010

Coverdale

197

12970

02 Окт 2008, 13:32

ники Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Консултации/ частни уроци по бизнес английски език

в Работа, стаж и кариера

Sigro

0

495

15 Апр 2011, 15:55

Sigro Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Може ли да се влезе в престижна специалност без частни уроци

в КСК 2011-2012

FMI

12

1098

25 Апр 2011, 21:13

leia_loves_cats Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Продавам теми по История - Образователни технологии

в Купувам-продавам

zizu

0

369

04 Сеп 2013, 02:01

zizu Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Кое е по-добре Образователни технологии или център Тара

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в КСК 2007-08

zoxoxo

19

3043

25 Апр 2007, 22:00

coolman Преглежда последните мнения