Boromir написа:
Май ще е добре да се направи отделна тема за гейовете, защото очевидно те предизвикват небивал интерес. Споделям искрено всички доводи, изтъкнати от съфорумците
против хомосексуалистите. Аз съм тотално предубеден - това си е лично субективно мнение - към меките китки и не бих искал да имам никакви допирни точки с тях в житейския си път. Дотук всички освен пора_e_приятел кимат одобрително.
Обаче: гореупоменатият е доста прав, че не става ясно
какво точно против гейовете питаем. Съгласен съм с него, че педерастите не са И педофили (няма взаимна връзка), не са престъпници, не са и болни (през 1991г Европ. здравна организация ги изважда от списъка на душевните разстройства);
Безумно много се дразня обаче, когато хомотата от ужким дискриминирани се превръщат в едва ли не галеници на съдбата: чели сте "изследванията" (с които гейовете умират да парадират) на да речем Вълчитрънския институт по антропология, че обратните са природно по-интелигентни, по-артистични и по-чувствителни. Излиза, че аз съм по-прост, само защото не съм гей и, видите ли, трябва да стана. Ако си пазят сексуалните наклонности за себе си (и за себеподобните си), проблемът е никакъв - нямам нищо против тях. Когато обаче гейщината се натрапва като нещо модерно, необходимо и примамливо, тогава няма опция да съм безразличен.
----------
и още нещо: нали
те претендират, че били в нормата и не били по-различни от
нас. Да сте ме видели при това положение да манифестирам по софийските улици, че съм хетеросексуален? С парада в София (а и по целия свят) те само изтъкват колко са различни, при това, че им харесва да са различни.
Давайте сега за великите българи