Извини ме
Още спя явно след изпита днес.
Прочетох другата тема обаче... И то по-внимателно.
Както съм тръгнала да признавам... - нямам думи...
Според мен тази тема и мненията от миналата трябва да изчезнат безследно. Явно против момичетата да са хомо и би никой няма, но пък ще вземе да се появи някое такова момче в този форум, ако все още няма... И няма да е приятна картинка.
Тц тц тц... Отказвам се от журналистиката! Защото сега не мога да изразя огромното си разочарование от всичко, което прочетох.
camel , пак извинявай, грешката е моя
Smoking Mirror , то и аборта е убийство и чичо Петър праща в Ада за това, ама някой кат не иска да гледа хлапе си избира начин или да го убие или да го прати в дом, където да му съсипе живота.
Неестественото (както мой познат каза наскоро) е, че сме създадени два пола, а да се възпроизвеждаме. И че не можеш да видиш любов в очите на някой, който има същите атрибути като теб - това е извратено, не-нормално, гнусно и т.н. Но пък момиченца на по 15-16-17 годинки правят свирки на 15-16-17-годишните си гаджета момчета в подлеза на Орлов мост и това изобщо не е гнусно и е съвсем нормално. По-красиво нещо не съм виждала никога, така е! Пък тез двойки хомо, които са заедно по 10-12 години, те сигурно не се обичат ами упорито парадират и развращават младежите не в София, не в България, ами в целия свят!
Не отричам, че има извратени хомосексуалисти, но е не редно да заклеймявате всичко що не е като вас. "Нормалните" пък да не би да са перфектни? И те обаче са убийци, педофили и всичко останало зло, което стоварихте върху главата на хомосексуалиста...