Хих... Спокойно - всеки има право на мнение и на никого не се и няма да се сърдя за личната му позиция по който и да е въпрос... Колкото и неадекватна да я намирам
Ели, съвсем свободно можеш да кажеш каквото ти е на душата по темата
Сис, това да подозираш, че не съм прочел чието и да е мнение, преди да пиша в темата е...странно...
Написаното от мен за парадите не е необходимо да противоречи, или дори да кореспондира с написаното от теб... Нали си е лично мое мнение и може да се припокрива с твоето по конкретният въпрос...?
Колкото до дебело подчертаното от теб... Замисли се - колко често се виждаме? За по колко време? Не казвам, че е свързано, но ти се замисли...
Колкото до толерантността - нямаш идея, колко толерантен или нетолерантен съм... Това си го пазя за себе си... И гледам да не ми пречи на
нормалната комуникация...
Smokig Mirror, нагледал съм се на много абсурдни простотии и от деца, и от „възрастни“... Децата поне биха могли да бъдат оправдани...
И добре, нека да е събирателен случай... Горното продължава да важи...

И ти пожелавам и ти да се забавляваш със
сестрицаtа си във форум - it fun

Пък за
Tweety - заяждането гради характер и умения

А, като съм се присетил:
Tweety написа:
...Лонгчо...
Това не ме радва особено - или
Longbow, или по име + (само за нея) „
бро“...
@
Търговецът на кристал:
Познавам и
гейове, познавам и
педали (извинете френския ми), познавам и
хомосексуалисти... И да, правя разграничение

„Нормалните“ са си ок... И не коментирам на основата само на косвени впечатления, би трябвало да си го предположила... Точно парадиращите ме отвращават... А, и тези, които непрекъснато натякват, колко са прави да са такива и колко нетолерантни нещастници са всички, които не го одобряват, създавайки така парадокса на обратната дискриминация... Не съм тръгнал да убеждавам когото и да е, че не е прав да е такъв или онакъв, а само казвам че не съм съгласен... Толкова... И се започва веднага - нетолерантен съм, не разбирам същността на човешките взаимоотношения, отказвам да ги приема от страх, да не би да се окажа като тях, ограничен съм от остаряващият комунистически псевдоморал... Чувал съм какво ли не по свой адрес на тази тема... Хубаво - бъдете си каквито си искате, само не ме занимавайте с комплексираното си поведение... И аз съм много неща, но си трая кротичко, нали? А на мен също ми е много забавно, но от това да гледам да се правят на морализатори хора, които не могат/не желаят да разберат и другите позиции по спора/дискусията...

Мир вам! Мнението ми няма за цел да обиди, злепостави или провокира когото и да е. Просто споделям личните си виждания. Идеята му е да допринесе за дискусията. Уважавам всяка Ваша дума и се надявам на същото и от Ваша страна.
Поздрави!
Ангел