1. Какво е мнението ти за viking pirate folk metal?
Култов е
.2. Какви качества трябва да има 1 мъж, за да ти хареса за гаже?
Да е интелигентен, с чувство за хумор, да има по-нетрадицонен поглед и подход към нещата (да мисли outside of the box с други думи)3. На коя чалга-песен би правила пого?
Ами то не е точно чалга... Но оня ден беше станало дума с приятели (всъщност ти не беше ли там като го обсъждахме?
), че Веско Маринов би бил подходящ фон 4. На кой музикален инструмент би искала да можеш да свириш?
10 години свирих на пиано... Явно това съм искала (е, добре де... исках първите няколко месеца, после се усетих, че без броене не може и си развалих отношенията с пианото
)5. Кой е най-трудния ти житейски избор за целия живот?
Хмм... Като че ли е нямало кой знае колко драматични избори в целия ми живот. Всичко се е получавало както съм го искала, не се е налагало да се лиша от нещо решаващо за сметка на друго.6. Какво бе първото, което посъветва сестра си, когато тя влезе в НЕГ?
Не помня точно. Май че и казах, че се радва без да знае какво всъщност ще получи и че тия изявления тип "Искам да ме гърчат в Немската" ще ги забрави на първата седмица.7. Кефиш ли се на Еклогата?
Не особено. Искали да направят кавър на Дигестите, пък то се получило нещо като демо версия
8. С както ТИ добринесе за обективното благополучие на ас. А. Шопов?
със субективното си присъствие
9. Любим тип прическа?
ъммм... мъжка или женска?10. Анализирай първата ти година като студентка в 10 изречения. Сложни съставни изречения.
Не беше това, което очаквах да бъде.
От гледна точка на ученето мислех, че ще вървят по-гладко нещата... един вид, че няма какво да ме изненада. Ама се оказа, че не става само с четене, ами трябва и да можеш да си представиш знанията подобаващо, което мене ми липсва.
От друга страна се справих доста по-успешно отколкото очаквах със справянето с ежедневните проблеми и се чувствам по-порастнала, по-самостоятелна.
И накрая - запознах се с много нови хора, намерих нови приятели. За съжаление обаче, нямах възможност да прекарвам със старата компания толкова време, колкото ми се искаше.11. Какво би искала да работиш сега?
Ще ми се да се пробвам да преподавам английски в езикова школа...
12. Защо според теб от цялото ти старо даскало, точно с Алексадра станахте най-близки?
Ами... как станахме толкова близки е доста дълга история, но причината е може би, че и двете подхождаме към това, което ни се случва по един и същи начин - а именно - първо гледаме лошите страни и негативните черти. И първоначалната отрицателна нагласа към почти всичко някак си сближава
Всъщност - ние с нея хич не се харесвахме 8ми и почти целия 9ти клас
13.
/традиционен/ Какво мислиш за мен?
Честно казано не бях особено очарована от форумните ти изяви, но когато започнахме да си общуваме на живо и ми стана симпатичен, защото умееш да иронизираш добре както всички останали, така и себе си.