Дата и час: 18 Яну 2026, 21:08

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Изпит по испански език
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2008, 22:37 
От дъжд на вятър

Благодарил (а): 0 пъти.
Здравейте,догодина ще кандидатствам с испански и английски ,за да имам двоен шанс и искам да знам как беше тазгодишният изпит по испански изик.Може ли някой ако има от предишни години да го сканира или снима с фотоапарат и да го качи тук.Ще съм много благодарен :) :) :) :) :) Освен това ако можа да споделите и как сте се готвили.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Orkut Share on Digg Share on MySpace Share on Delicious Share on Technorati
Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Изпит по испански език
МнениеПубликувано на: 29 Юли 2008, 02:56 
TRANCER
Аватар

Провери баловете,има ги в сайта на СУ.А ако ще се готвиш по испански , предполагам имаш основа?По английски няма да стане за 1 година,по испански имаш шанс , ако учиш в испанска и се интересуваш повечко в училище от езика...

Do not disturb .

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие: Re: Изпит по испански език
МнениеПубликувано на: 29 Юли 2008, 08:19 
От дъжд на вятър

Не точно обратното е.Уча в английска гимназия и английския ми е много добър-взех си Advanced на Cambridge и чета книги без проблем.Наскоро си купих една книжка от тия петте теста за софийския и ги правя с по 8-10 грешки,което е добре.Иначе на скоро се явих и на DELE Intermedio и нивото ми по испански е B2.Въпроса е,че специалността,която искам да уча е с много висок бал(Японистика) и искам да имам двоен шанс.От октомври ще ходя на курс за С1 по испански и мисля да се явя на изпита само да се пробвам,а иначе разчитам главно на английския.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3 мнения ]