Kristo написа:
Поздрави за Ангел!!!
Чувствам се поздравен!
Kristo написа:
1. Кой е личния ти дълбок емоционален страх, който (може би) никога (според теб) не би могъл да преодолееш?
Винаги съм се страхувал от две ситуации: да нараня някой близък и да не успея да попреча на някой близък да бъде наранен. Те ще си останат доживот.
Kristo написа:
2. Кой литературен/филмов герой считаш (отново изцяло според теб) за свой прототип, в смисъл като характер, идеи и възгледи да пасва изцяло на теб...?
Хм... Мога да се идентифицирам с много такива, но с никого изцяло... Само определени характерови черти... Аз съм си аз и...хих..аз съм прототипът

Kristo написа:
3. Защо специалност "Право" бе твоя избор за висше образование?
Защото искам да променя системата към по-добро (както аз си го виждам). А за да можеш да промениш системата, трябва да я разбираш. Ако пък се окаже, че не си изработя възможността да променя системата като цяло, поне бих могъл да помагам индивидуално на отделни хора... В личен план...ами...подреденичко е - дава ми разбиране за порядъка и за способите за контрол и коректив на хаоса. Още...твърде много хора (и аз включително) не вярваха, че съм способен да го запиша... Много от тях (и аз включително) сега не вярват, че ще успея да го завърша... Обичам да опровергавам презумпции за неспособности и невъзможности.

Kristo написа:
4. С коя твоя постъпка се гордееш най-много?
С това, че преборих себе си и оказах подкрепа, въпреки всичката (почти) неконтролируема
ОМРАЗА и жлъч, която тая към един от участниците в ситуацията.
Kristo написа:
5. Коя част от себе си не би показал пред никого, ама абсолютно никого?
Тази, която пазя само за себе си - хаотичната, крещящата, с необузданият апетит за... Хих! За малко да се хвана, нали?
Kristo написа:
6. (автентичен цитат от един друг форОН) "Коя от форума те кефи за гаже?"
Никоя. Сериозно - не се радвам нито на термина, нито на съдържанието му... Интимните ми връзки не могат да бъдат принизявани до статутът "гадже"... Всяка моя такава трябва да е много продължителна и да не е нищо по-малко от преливане на (поради липса на по-добра дума) душите.
Kristo написа:
7. Ако избора ти е - комунист или фашист/нацист, какъв би избрал да бъдеш, като идеология?
Комунист.
Kristo написа:
8. Как мразиш да ти викат?
Принципно ми е малко неприятно да ми
викат. Да мразя - не мразя (много внимавам с думичките). Толерантен съм към яростни изблици - не си човек, ако не си способен да изпитваш болка и ярост (не са единствените емоции и състояния, без които не може) и се старая да оказвам подкрепа в такива моменти. (Знам че не беше това същността на въпросът ти - просто си оставил вратичка и аз се възползвам. Преформулирай го.)
Kristo написа:
9. Кажи 1 твой недостатък, за който хората (без значение какви са ти на тебе) винаги те критикуват и/или не могат да приемат в теб?
Казах. (Не, сериозно - формулирай си въпросите по-точно. От мен да мине - винаги поправям хората в изказа им и съм твърде склонен да давам съвети там, където не са ми искани. За това основно търпя критика. Другото е, че често закъснявам... Но то е, защото не мога да се телепортирам, а често ми се налага да бъда на две места едновременно...)
Kristo написа:
10. Опиши какъв беше последния ти провал в личен план, нематериалната сфера, с видимо значение за теб?
Напук на
егото си отказвам да предприема активни действия в личччен план... Правя го всеки ден. Но пък това е триумф на принципите ми над гореспоменатото.
Kristo написа:
11. Кажи какъв въпрос никога не бих искал да ти зададат спрямо личния ти живот, въпрос на който никога не би отговорил (нямам предвид в темата,а принципно какъв въпрос...)?
Може би "Защо точно Тя?"... Но не - няма въпрос, на който да не мога да отговоря... Няма неудобни въпроси - има неудобни отговори... От последните имам много богат избор - винаги мога да избера най-удобният...и да не излъжа. Всичко е въпрос на представяне на реалността

Kristo написа:
12. Какви са критериите, по които даваш вота си за "жертви" в тази форумна рубрика?
Много е просто, всъщност - гласувам така че този, който искам да се озове на столчето, да се озове на столчето... Другото са сметки

(примерно - ако искам седмицата да е само негова, склонен съм да подкрепя конкурент; ако искам да му дойде по-бързо реда - ще гледам да гласувам така, че да се падат по 2+ човека седмично...)
Kristo написа:
13. (мой личен любимец - традиционния финален въпрос) Какво мислиш за Мен?
Не желая да правя точно това си мнение публично достояние. Нямам против да ти отговоря обаче

Помисли си, дали на истина искаш да знаеш, и дали не е по-добре да не знаеш...
Kristo написа:
** (бонус-трак) Очакваше ли такъв обрат да се случи и в крайна сметка да си все пак изпитван тази седмица, след ползване на вратичка в правилата?
Разбира се, че очаквах - още миналата седмица отбелязах, че Пиратът не е писал повече от два месеца, но грешка в гласуването ми доведе до това да не посоча този факт... Би изглеждало, сякаш се бутам да бъда "изпитван"... Оставих това за някого другиго и (почти) нямах съмнения, че ти ще го отбележиш...