откъде тръгнахме:
pink floyd написа:
ах, само да не подведем с тоя лист участниците в някоя друга форумна среща (Плазмодий и SixkilleR), че току-виж ни уважили с присъствие.
Не сме само ние във форума...то не е една беля
...,след като
SixkilleR написа:
Плазмодий написа:
А как ще ви налазим аххахахаааа
Е ти ли няма да налазиш
o, nein! Колкото ти се шегуваше, толкова и аз. Извинявам се, че се опитах да бъда забавен наравно с теб.
а за мен: както сам каза, всеки носи маската си. Но не би: аз даже и във форумното си превъплъщение никъде не съм измутрял и не съм се правил на сваляч. Най-възмутителната ми постъпка досега е завоалиран комплимент към Borderline и emalfy, че са красиви - факт. Не повече. При това положение славата на невидял жена и навит на всяка май не ми е присъща. Съжалявам, че не се познаваме, иначе би се убедил, че съм далеч, твърде даже, от образа на маниакален женкар. Аз не отивам на среща, за да не остана на сухо, а за да поговоря с хора, някои от които вече имам щастието да познавам.
за личния ми живот: доста
сега за маската pink floyd. Погрешно я свързваш с алюзията "вижте ме, аз съм розовият педераст". Подобно на Бавария, за когото явно Oasis е специална група, аз се прекланям пред музиката на
моя състав и е нормално да се скрия зад това име. Ако трябва да издребнявам, pink дори не е замислено като "розов", а е име на човек - Pink Anderson.
Друго: и за мен форумът е средство за трошене на малко свободно време и разнообразяване на хавата. Драскам си като белите хора, шегувам се, радвам се на общуването. Не споря - дори да го правя, е в рамките на добрия тон,- още по-малко се карам с някого. Тук съм за раз-, а не за на-товарване. Достатъчно се оправдавах като ощипана мома, за да покажа, че печалният ми пост беше заигравка, сега го казвам направо. Надали очакваш да съм злонамерен към едни букви+аватар, каквито са за мен 95% от потребителите (които не познавам лично).
Вярвам, че спорът приключи; ако не - жалко
---
Ед: извинявам се на всички; Boromir реши проблема наскоро, обаче прочетох немалко постове с реминисценцията "розовата пантера", "да не останеш на сухо", та смятам, че е редно да си кажа думата