И така, не виждам нищо лошо в това да си пиша сама в този форум, макар и да се страхувам от негативана оценка от страна на останалите.
Значи, което искам да споделя е следното. Когато аз съм работила съм била винаги даващата срана и в този смисъл в едни момент ми омръзна да правя това. С други думи, докога ще слушаме и изпълняваме "едно към едно". Вярно е, взимаме пари за това, но все пак! Когато аз се опитам да си свърша някаква работа установявам, че няма желаещи или умеещи да ме слушат. Каквото кажа все трябва да го опростявам, дообеснявам, съкращавам и така нататък. А на мен не са ми давали повече пари отколкото на тях като сравнителен стандарт.
Също така не виждам нищо хубаво в това, те да си правят дизайни на кърпи например, по 40 дизайна на ден!!!!!! Значи за една година, сметнете го, това е папка от 365 по 40 минус празничните дни по 40. Много са!!!! А други да си правят карета по 15 или по 10 на ден. Представете си, това са 15 по 365 минус празниците. Някак не е справедливо.
А какво правим ние междувременно: чакаме със часове или издирваме преподаватели за да слушаме безмислени лекции, в които не можем да взимаме участие; в края на годината имаме какво, десетина проекта от годината. Здревто е най-важното, разбирам, но все пак ...
Само в къщи ли да си седим, и без пари (не че нашите не ми дават на тези години), но не е справедливо.
А, между другото -- ако мислите, че се е "работило" в тези офиси, доста грешите. Най-много един да работи, а останалите се размотават и гледат да не стъпват в заведнието -- дано да има такива които да са ме разбрали.

Чувствам се задължена да ви информирам.