Дата и час: 02 Апр 2026, 23:28

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1906 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 128  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: КСК 2008 - математика
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2008, 08:59 
От дъжд на вятър

Благодарил (а): 0 пъти.
Ей айде убиите ме, че не съм сметнал нещо в 11 часа през нощта като съм станал в 6.30 и съм бачкал цял ден... Идеята беше да ви помогна как се смята бала за общежитие.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Авг 2008, 09:06 
Плиний Стари
Аватар

Благодарил (а): 25 пъти.
emotioN написа:
Ей айде убиите ме, че не съм сметнал нещо в 11 часа през нощта като съм станал в 6.30 и съм бачкал цял ден... Идеята беше да ви помогна как се смята бала за общежитие.
Мерси за което :) То всъщност null-byte беше на прицел, не знам защо и теб заядоха и понеже никой не е спал по това време почнахме твойта грешка да спрягаме, а за него да си мислим :) Чак ме доядя после като видях, ма късно :) Поне що се отнася до мен, другите не знам какви мотиви са имали :)

P.S. То така вкарват невинните в затвора - грешка след грешка ;)

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Авг 2008, 09:13 
В началото бе словото

Sla-Mori написа:
Inside написа:
null-byte написа:
Ми като са добри програмисти ще влезнат бе !?
Има олимпиади за тая работа...(Могат да пишат и на PHP и на C/C++ и още....)
Само да не са от тези които прочитат 2-3 книги за програмиране и почват да летят...
Като купиш на всеки PC и му плащаш тока (тоест така да направиш че програмирането да е еквивалентно по цена на учебниците и достъпността ...) тогава ще е такъв изпита,щото не всики може да си вземе PC да програмира 'ризбииш ли :) ...
А ако дойде това време ...повярвай ми ще искаш изпита пак да е по математика :roll: .
@FMI нищо няма да скъсаш...далече си от истината бате....
време е да слезеш на земята и да не се мислиш за 1337 ...
На Hello World ако се състезавате ще ги биеш :roll: ...
Не е лошо да си нахъсан ама незнаеш вече к'во пишеш...
Тоя синтаксис ли учиш за 1 месец ?
#include<stdio.h>
int main(void)
{
printf("Hello Wolrd\n");
getchar();
return 0;
}
? Бъди реалист !!! Може да се постигне за 1 месец добро владеене но е много трудно !!!
Успех в начинанието :wink:

брат направо ме разби не мислех вобще да си правя профил тука ама кат ве видях да се правиш на умен и не издържах...
очевидно си нямаш и на представа от информатика щом си написал тоя код по отгоре няма да обяснявам защо който трябва знае защо.. а ти земи се подготви преди да пишеш такива постове отново...

Това не го е писал той а друг потребител преди известно време.

И 29.85 се изкарва точно с 5.95... За пропусналите 2 и 5-ти клас:
3х5.95+2х6=17.85+12=29.95

А като ми се появи човек, който каже, че е разучил Фотошоп изцяло (в смисъл, да може изцяло да му ползва и комбинира за всякакви цели и резултати функциите) за 1 ден, ще си сменя пола... По-бързо се учи от който и да е език за програмиране, но но не е само до това. За да си наистина добър графичен дизайнер, трябва да ти идва отвътре, да имаш фантазия и оригинално мислене или накратко-талант.

човек ти си по зле и от тоя който беше сбъркал сметките ти даже си объркал всички сметки... ония говореше за бал за общежития а ти нз кво си почнал да смяташ ма не си го докарал... следващия път се научи да четеш първо... а за другото за 1 ден беше образно казано ама ти разбирасе си най-големия разбирач...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Авг 2008, 09:15 
В началото бе словото

null-byte написа:
О_O @Inside а ти беше ? :roll:
Нека позная брат на FMI ли си ?
Ей много разбирачи станахте :roll: ...
Но трябва да има и такива като вас...какво е значението дали ще е world или dlrow ?
Ама аз се надявам да останеш та да ме научиш на информатиката :roll: .
Не се и съмнявам че се учи за 1 ден :lol: :lol: :lol: ...
@Inside покани и приятелите си retard-и да спориме че е яко (без туй в момента имам малко свободно време :bounce: )
@Sla-Mori Ми няма нужда да си го сменяш ...момчето е поредния гъзар с отрицателно IQ....

приятели retard-и нямам за разлика от теб а до споренето давай ти си... ако мойто IQ е отрицателно твойто трябва да не съществува...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Авг 2008, 09:20 
В началото бе словото

както и да е с повечето от вас ще се видим на първи октомври и ще видим кой кой е :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Авг 2008, 09:23 
Да живей словото
Аватар

null-byte написа:
'Айде и аз да попитам ...гледам има одобрени за ООП на Java на сайта на ФМИ...
Как одобрени чрез тест ли ги сортират или по завършени курсове преди това...
:roll:

Няма значение коя специалност си. Аз в началото на втори курс го писах ООП с Джава, но бяхме към 150 човека записалите и Кръстев помоли който може да се откаже, че не може да поеме толкова хора, и затова сега е сложил ограничение. Същото е и с С#.НЕТ :( Аз съм извън 60-те бройки, дано някой се откаже. А тези 60 човека за С# и Джава - първите 60, които са сложили статус Твърдо решил в СУСИ, така се определя кои са, няма тестове, няма нищо. А минималните изисквания да запишеш курса са познания по ООП :)

Edit: Сега се сетих...не че някой те пита дали имаш познания по това и онова, за който и изборен предмет да става въпрос, но примерно ако пише че трябва да знаеш SQL а ти не го знаеш, ще ти е трудно и няма да разбираш изцяло преподавания материал, но и да не го знаеш,никой не те спира да си запишеш предмета. :)

Последна промяна J`E`K`O на 01 Авг 2008, 10:03, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Авг 2008, 09:24 
От дъжд на вятър

Inside ако бях толкова зле със сметките нямаше да имам 6.00 на изпита в унсс предварителния с 60/60 решени за 1 час от възможни 3... Защото техния изпит си е точно това... само сметки. тъй че stfu.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Авг 2008, 11:02 
One of a kind
Аватар

Inside написа:
Sla-Mori написа:
Това не го е писал той а друг потребител преди известно време.

И 29.85 се изкарва точно с 5.95... За пропусналите 2 и 5-ти клас:
3х5.95+2х6=17.85+12=29.95

А като ми се появи човек, който каже, че е разучил Фотошоп изцяло (в смисъл, да може изцяло да му ползва и комбинира за всякакви цели и резултати функциите) за 1 ден, ще си сменя пола... По-бързо се учи от който и да е език за програмиране, но но не е само до това. За да си наистина добър графичен дизайнер, трябва да ти идва отвътре, да имаш фантазия и оригинално мислене или накратко-талант.

човек ти си по зле и от тоя който беше сбъркал сметките ти даже си объркал всички сметки... ония говореше за бал за общежития а ти нз кво си почнал да смяташ ма не си го докарал... следващия път се научи да четеш първо... а за другото за 1 ден беше образно казано ама ти разбирасе си най-големия разбирач...

Сега ще кажа нещо, което се казва за първи път в темата-извинявам се, сбърках. Знам как се смятат баловете, не видях за какво си се заял, помислих, че за сметнатия му бал в подписа. Както и да е, моя грешка. Точка. Хайде да сменим темата сега.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Авг 2008, 11:08 
В началото бе словото

emotioN написа:
Inside ако бях толкова зле със сметките нямаше да имам 6.00 на изпита в унсс предварителния с 60/60 решени за 1 час от възможни 3... Защото техния изпит си е точно това... само сметки. тъй че stfu.

golfclap... сега върви в унсс да учиш... аз не мисля да се хваля с каквото и да е било всичко ще се види на есен...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Авг 2008, 11:11 
В началото бе словото

sla-mori не го вземай на сериозно в повечето Post-ове си правя майтап само да видя другите как ще земат да се карат... и както се казва на английски: to went emo.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Авг 2008, 11:18 
Автентичната котка
Аватар

Благодарил (а): 129 пъти.
По-кротко със страстите, да не ви развалим хубавичкия спам :) И не се провокирайте нарочно за да се ... "карате", че ще се развилнеем с метлата и не само ако се наложи :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Авг 2008, 11:22 
High in the Sky
Аватар

Леле... Ама каква сте детска градина тук... -.- Престанете с тия тъпи заяждания. Хората идват тук да питат нещо, което ги интересува и което е значително, и заварват двама-трима дето постоянно се заяждат. Казах ви вече - отидете и си говорете в Лични съобщения и престанете да занимавате всички с тия безсмислени спорове. Ден-два добре, ама това е вече втора седмица!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Авг 2008, 11:32 
В началото бе словото
Аватар

Имам предложение :) Хайде всички бъдещи студенти от ФМИ (или настоящи) да си дадем skype тука и да си се караме там :) Ако имате въпроси относно кандидатстването питайте ме там. Изчетох де що имаше по сайта на СУ и форума включително :) И нека спрем със спама тука :) Skype ми е в профила :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Авг 2008, 14:37 
В началото бе словото
Аватар

След толкова много караници кой е най-умния и интелигентния аз пък искам да питам в коя специалност са най-готините момчета във ФМИ и изобщо има ли такива? :confused2:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Авг 2008, 15:18 
В началото бе словото
Аватар

moony написа:
След толкова много караници кой е най-умния и интелигентния аз пък искам да питам в коя специалност са най-готините момчета във ФМИ и изобщо има ли такива? :confused2:

В сайта на студентите от ФМИ има класация за момичетата от факултета, в коя специалност са най-готините :oops:
Ама за най-яки момчета не знам :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1906 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 128  Следваща