Дата и час: 02 Апр 2026, 21:56

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1906 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 128  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: КСК 2008 - математика
МнениеПубликувано на: 01 Авг 2008, 17:28 
В началото бе словото
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Много сте нетърпеливи! Карайте си почивката след изпитите, че като гледам после ще има доста да се зорят някои. И моля ви не се заяждайте, просто нищо интересно не казвате, а само си правите състезание по спам-ене. Благодаря, дано сте ме разбрали.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Авг 2008, 17:33 
Да живей словото
Аватар

Mууни, ела да гледаш информатика, 3ти курс ...1ва група например :)) хаха. горе долу във всяка група от всяка специалност има по някое хубаво момче, но няма такова нещо като..10 яки момчета в 1 група, нито пък 10 готини момичета в 1 група. пръснати са.

Що се отнася до хубавите момичета..не искам да обидя колежките наборки и по-старите от мен, но няма така силно забележими, тук там има някоя наистина хубава. Но сега които бяха първокурсничките и като гледам за сега и вие :roll: сте наистина хубави, и не сте само 1-2 от целия випуск, а сте доста повече. Миналата година с колегите само се обръщаме по коридора след първокурсничките и се чудехме в ФМИ ли сме или някъде другаде :)

А сега се сещам - когато аз кандидатствах си бяхме направили в форума Мис и Мистър кандидатстудент (за жалост бях 2-ри или 3ти). Та може и сега нещо такова, но мис и мистър ФМИ 8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Авг 2008, 18:00 
One of a kind
Аватар

Моля да не ни се смята писането по други теми за спам и прочие, защото това също е част от КСК-изливането на излишни нерви и напрежение след изпитите и преди класиранията :P

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Авг 2008, 18:47 
В началото бе словото
Аватар

Kai аз не мисля, че спамя. Все едно да кажа, че ти спамеше като обясняваше от къде можем да си вземем нещо за хапване около ФМИ.Това си е също толкова важен проблем от студентския живот. По- добре като момиче сподели своите наблюдения :P (мерси за инфото джеко)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Авг 2008, 18:53 
Да живей словото
Аватар

moony написа:
Kai аз не мисля, че спамя. Все едно да кажа, че ти спамеше като обясняваше от къде можем да си вземем нещо за хапване около ФМИ.Това си е също толкова важен проблем от студентския живот. По- добре като момиче сподели своите наблюдения :P (мерси за инфото джеко)

Моля. Общо взето във всяка група има поне по един така..по-фешън дето се вика, по някой метъл, по някой скейтър, чалгар, някой, който обича да пийва... Е, има и изключения де. Така че каквото и да търсиш, по каквито и да си падаш -> ще намериш твоя човек. Виж, само някой с много пари май няма :roll: Но след някоя година като започнат работа..и това ще стане :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Авг 2008, 19:16 
В началото бе словото
Аватар

shayne написа:
Единствено се притеснавам, че в моята специалност май само аз ще съм този,който ще я е писал като първо желание.

ако помня добре ти искаше 'математика'. един много близък мой приятел с 5.85 на мат1 е с първо желание 'математика' не се отчайвай :P

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Авг 2008, 19:40 
Primus inter pares
Аватар

Благодарил (а): 3 пъти.
veliko написа:
shayne написа:
Единствено се притеснавам, че в моята специалност май само аз ще съм този,който ще я е писал като първо желание.

ако помня добре ти искаше 'математика'. един много близък мой приятел с 5.85 на мат1 е с първо желание 'математика' не се отчайвай :P

Браво на него, знае къде е истината. В негово лице ще си имам сериозна конкуренция, което може само да ме радва. Защо не му кажеш да влезе във форума да обсъдим някой неща, сигурно и той е ентусиаст като мен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Авг 2008, 20:46 
Плиний Стари
Аватар

Благодарил (а): 25 пъти.
shayne написа:
veliko написа:
shayne написа:

Браво на него, знае къде е истината. В негово лице ще си имам сериозна конкуренция, което може само да ме радва. Защо не му кажеш да влезе във форума да обсъдим някой неща, сигурно и той е ентусиаст като мен.

Да е жив и здрав :) Повече такива да има, та и ние с по скромните оценки да ни огрее поне Информатиката :)

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Авг 2008, 21:08 
В началото бе словото

Хей, а да питам има ли нужда от някакво медицинско свидетелство при записването? Тук в правилниците не видях никъде да пише нещо подобно, но за други унивеерситети знам, че трябва да се представи бележка от психодиспансер.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Авг 2008, 21:11 
High in the Sky
Аватар

Мнем. СУ приема и ненормални.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Авг 2008, 21:20 
В началото бе словото

ОК, благодаря ... значи няма да имам проблеми :bom: :cyclopsani:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Авг 2008, 21:23 
В началото бе словото
Аватар

Супер значи този път ще минем между капките :toothy7:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Авг 2008, 21:28 
В началото бе словото

Значи ако (като) влезем, трябва да си основем клубче на перковците. :alien: :violent1:

Edit: Извинете за спаменето, няма повече :angel7:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Авг 2008, 22:02 
Да живей словото
Аватар

d_iwanow написа:
Значи ако (като) влезем, трябва да си основем клубче на перковците. :alien: :violent1:

Edit: Извинете за спаменето, няма повече :angel7:

E то клубчето на перковците си е основано. Събираме се всеки ден в една голяма жълта сграда, имаме си и различни поделения - математика, информатика, софтуерно инженерство.. :D имаме и зелена тревичка отпред да ни успокоява ...уж :bounce:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Авг 2008, 22:14 
В началото бе словото
Аватар

Хъхъ, живот и здраве, ако ни приемат, може наесен да си направим клубче на водещите се на учет в някое психиатрично заведение. :albino: Тъй де, кой е казал, че за да разбираш математиката, трябва да си уравновесен - Нютон например е бил доста хм, странен човек. :)
Все пак добре, че зарязахте споровете от предишните страници, че не е хубаво да се изпокарваме още преди да сме се видяли с бъдещите колеги/колежки, хаха. А пък дали имало хубави момчета - аре ся, много сме, силни сме, верно, че математиката няма слава на много красяща човека наука, ама все ще си харесаш някой сред толкова много, щом таг-а 'колега' е важен ;) Виж ако си момче, би трябвало материята да е по сложна.. нали все пак момчетата са два пъти повече...
Днес се сдобих със студентската си книжка, да се надяваме, че ще ми се наложи да я попълня де, че преди да е излязло класирането си е малко рано. Моята е от сините, мисля, че бежовите ми харесваха повече, ама хайде да не сме с претенции. Като гледах вътре за колко семестъра има място.. леле, предивидили са си място, че да им досаждаме повечко години :roll: . Няма лошо де, толкова напъни да влезем, ако вземе да ни хареса, можем и да поостанем повечко.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1906 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 128  Следваща