Не мислих да се намесвам,но по това,което изчетох,считам,че оценката ти е реална.
Като разбрах 6.00,изводът ми беше,че човек,успял да овладее една достойна култура на изказа,независимо от въпросите,които са му зададени,ВИНАГИ може да се измъкне по интелигентен начин от не особено добрата си осведоменост,относно някакви събития в или извън България.Не одобрявам формата на изпита,не одобрявам и много други изпити,провеждащи се изобщо в България,но когато кандидатстваш някаква специалност,независимо каква,е препоръчително да си се интересувал около тънкостите,свързани с кандидатстването й, ако мога да се изразя така..Виж мила,дори Кафка е срещал трудности в общуването,не е можел да чете на глас пред аудитория и т.н..повремето,когато е писал най-силните си творби...затова и е избягвал досега с хора..Но живеем в 21 век,Кафка не е претендирал за нищо,освен да пише,а ти си кандидатствала специалности,чиято действаща сила се състои именно във връзката със случващото се с ХОРА,понякога в доста екстремни ситуации,където иновацията в мисленето, и подходът с думите, играят ключва роля за добиване на информация.Независимо дали си объркала подредбата на специалностите,изпитите са два и са валидни и за трите...така че дори журналистиката да не ти е била приоритет,малко или много-си била наясно каква лудница ще се падне на устния по журналистика.И аз бях крайно изнервена,но ИСКАХ да уча...и теглих майна на вътрешните си противоречия,както предполагам са сторили доста от кандидатстващите.Жалко,че нямаше ракия

..щеше да стане по-бързо.
Не се засягай,само това не искам,пиша тези неща,за да предотвратиш бъдещи грешки.Дори аз не зная дали изобщо ще се класирам,но дори и да не се-ще работя и пак ще опитам следващата година,но тогава сигурно бих се "срещнала" с политологията

.