Kristo написа:
Ето, аз първи ше атакувам Ралица...
Що ли го очаквах?...
Kristo написа:
1. Липсва ли ти понякога Ямбол, и би ли се върнала да работиш за благото на града?
Липсва ми... Най-вече родителите ми. Спомените са си с мен навсякъде, но понякога ми се иска да се върна към спокойствието и ведростта на детството ми, които няма как да не свързвам с определени места
И да, бих се върнала, стига да знам, че мога реално да допринеса с нещо. Виждам бъдещето си в България, просто трябва да открия мястото и сферата, в която да мога да дам най-доброто от себе си
Kristo написа:
2. На какво не можеш да устоиш в един човек (нямам предвид интимно, а по-скоро да те очарова)?
Очарова ме чистотата. Хора, в чиито очи можеш да прочетеш. Хора, които имат смелост да се покажат.
Kristo написа:
3. Какво мислиш за хората, които познаваш - носещи твоето име?
Айде разкажи най-накрая за тая твоя девойка, а?
Какво да мисля аз- "разни хора, едно име"
Kristo написа:
4. Кой е бил най-тежкия ти период в живота ти и как го преодоля...?
Всъщност това беше тежък период в живота на най-близките ми хора. Изживях го заедно с тях и
заради тях. Знаех, че трябва да бъда силна, заради тях. И минах през това с нагласата, с която посрещам всичко, което ми се случва- че е преходно и като такова, трябва да се опитам да извлека максимума от него /било то като емоции, опит, опознаване на собствените ми предели/.
Kristo написа:
5. Какво искаш да кажеш на всички форумци, ей така виртуално, но никога не си?
"Стига спам!"
Ок, сериозно

Бих искала да кажа, че животът не се затваря във форума. Напротив, той е много малка част от него. Колкото и приятни емоции да може да ни донесе, с колкото и приятни хора да ни среща, самият форум е фикция. Не пренасяйте живота си вътре. Около всички нас има още много прекрасни неща!

/всеки да го разбира както иска

/
Kristo написа:
6. Кога/при какви обстоятелства би накарала някого съзнателно да се чувства зле?
Колкото и парадоксално да звучи, само, когато е за негово добро. /Уточнявам, че бих си позволила
аз да преценявам кое е за добро само по отношение на
много близки хора/ Т.е. да го накарам да осъзнае, че се е държал по начин, който вреди/би навредил на него самия.
Kristo написа:
7. Кой е най-ранния ти детски спомен?
Тук си наясно, че разказите на другите се примесват с паметта, нали? Иначе са няколко... Един от тях е как в слънчев следобед седим с баща ми на една полянка и се ровим в детелините. Откъсвам една и татко ми казва, че ще ми носи щастие

Не го разбирам особено, но ми е хубаво и усещам колко е топло слънцето

Била съм на около 4 години, а четирилистната детелинка си я пазя вкъщи
Kristo написа:
8. Какво е мнението ти за рап-културата?
Много ми е грозно да видя 13 годишно хлапе със смъкнати гащи и фланелка ХХL!
Като ритъм музиката носи някакво настроение, както и всяка друга. Но култура, издигаща като идеал ланците, колите, силиконовите мацки и тревата не мисля, че е подходящият начин младото поколение да "опознава света". Ок, някои пеят за трудното си детство в "гетата", обаче има хиляди хора с трудно детство, които не са тръгнали "да го продават"!
Kristo написа:
9. Вярваш ли в Съдбата като висша сила, която определя пътищата на нашите животи?
Както обичам да казвам, "вярвам, че в живота има 1% неща, които не зависят от нас". Ако искаш, можем да наречем този процент "съдба". Вярвам, че има нещо, което не ни позволява да се самозабравим. Ние сами избираме по кой път да поемем, но, да, както самият ти си го формулирал, пътната карта е вече начертана /т.е. нещо като книга-игра

/
Kristo написа:
10. Най-големия ти страх?
Вода, паяци, тесни пространства... Всъщност, страх ме е да бъда безпомощна, особено ако това може да се отрази върху хората, които обичам!
Kristo написа:
11. Мислила ли си за кариера в шоубизнеса - музика, кино, телевизия, театър дори... ?
Едно време исках да работя в радио, ужасно ме влечеше като идея

Даже си бях внушила да кандидатствам във ФЖМК и да специализирам спортна радио журналистика

Това е най-близкото до "шоубизнес", за което успях да се сетя
Kristo написа:
12. Кога последно плака и защо?
При негативни емоции не плача от дете

Последно - от щастие, когато почувствах истинска близост
Kristo написа:
13. (традиционен) Какво мислиш за мен?
Че си едно добро същество

И може би малко прекалено те е страх от хората