Е да от ОК си ти е перфектно, защото е директно, то не е толкова бавен самия градски транспорт, дори трамвайте не им пречи кой знае колко задръстването, ама това чакане ако прикачване, то скапва системата...
Иначе вярно че и в О пуснаха метро

Бях забравил. То вярно и аз мога да ходя с него, макар че не ми е чак толкова удобно, поради простата причина че там доста по трудно се минава гратис

Гледам да влизам така само когато ченгетата ги няма, най вече вечер, т.е. на връщане

Ама на отиване съм си по сливница, но вместо да слизам чак на женския пазар и да чакам само 18 по мария луиза(преди и 2 и 14 можеше от там, че дори и 12 до площад журналист и после малко пеша), мога да си сляза на предната спирка(христо ботев), където все още си има две трамвайчета 6 и 9 и после от хотел хемус за една спирка 94 или 102

Едно прикачване повече, но минават повече превозни средства и чакането няма да е повече, дори е по малко, а освен това там много рядко има контрольори, докато 18 им минава един път през гарата, втори път баш през централния офис и накрая пере баш през центъра и може и 3 пъти да те проверят докато стигнеш до ФМИ... Навръщане вече няма значение с какво, каквото дойде първо

Те какви са цените сега на студентските карти. Че не е като едно време дето си ходех с една пачка от няколко стотин билета с всички възможни комбинации по няколко пъти

Сега ги сменят прекалено често и въобще контрола е много по силен, а аз вече бягам по бавно

И все пак вече 10 години и един път не са ме глобили. Откакто премахнаха евтините ученически карти още когато билета беше 20-30 стотинки от тогава съм гратис

Иначе любимия ми вариант е с колело, ама 110кг ще ме вкарат в доста разходи... А и ако вали също не е много удачно...
P.S. Абе утре го дават почти 40 градуса - а те чак в 9 отварят! Утре ще се мре...