Crematory написа:
Айде, от мен да мине.
Не мога да стоя цяла нощ да ви локвам.
Видя ли нещо обаче за кебапчета, белот, сборни пунктове и прочие спам, темата се локва, а вие оставате с предупреждения. Говорете си колкото искате за математика и класирания.
Ок?
Е добре де и ти си поканена, не се сърди, не сме те забравили. Ама защо ключна и албума. Как така вече всички са студенти. То ако беше така, нямаше да има второ и трето класиране, по интересно ми е че остана отключена само темата за първо класиране

@Jamalska, Това категорично не е мазохизъм,просто болката се притъпява от еуфорията. - Е то точно това е същноста на мазохизма

Когато кефа косвено причинен от някаква болка успява да е достатъчно по голям от нея за да я притапи и дори игнорира. Поне така съм чувал. Иначе прага ми на болка е изключително висок и мога да понеса много, но няма как да ми стане кеф от това. Единствено ме притеснява когато е непоправимо. Примерно не ми е проблем да си забия иглата на дълбоко, ама като знам че ще остане дупка и няма да го направя

По същия начин мога да изтърпя да си отрежа ръката с трион, ако знам че после ще ми порасне нова. Но това че можеш да изтърпиш някаква болка не значи че трябва да си я причиняваш... Иначе, щом ти доставя удоволствие, лошо няма

Както обичам да казвам, ако нещо ти доставя удоволствие и не ти причинява болка значи не е извратено. Но ако хем ти доставя удоволствие, хем ти причинява болка, е тогава съм пас, все пак всеки сам си решава. А и да не забравяме че винаги идва денят в който спира да ти харесва, но няма как да го поправиш...
За бисексуалните съм напълно съгласен че им е доста по лесно. Даже доста им завиждам. Мен не ме пускат в женската съблекалня, ама педалите и лесбийките се кефят на аванта... От друга страна колкото повече педали, толкова повече свободни жени за нас, така че много ги уважавам

Само не знам защо лесбийките не са ми противни. Едва ли има мъж на който не му допада идеята за таква тройка

Само дето обикновенно не сме поканени точно там, но виж бисексуалните са за това