silver_wings написа:
Ще останеш ли в Япония,след като завършиш?(а и скоро мисля да те разпитам по-подробно за разни японски неща,ама на лични)
Не смятам да оставам там. (Заповядай, ако имам интернет, ще се радвам да ти отговоря

)
silver_wings написа:
Какво мислиш за вегетарианството?
Смятам го за глупост. Аз самият не ям кой знае колко месо, нито подкрепям насилието срещу жУвотните, но това не ми пречи да намирам вегетарианството за лека форма на страдаща преценка за нещата.
silver_wings написа:
Любима група?И цитат?
Група... Преди време беше Savage Garden, после поумнях. Не знам, групите не ме привличат - индивидуалните изпълнители са ми по-близки като идея.
Цитат... Не съм сигурен, зависи от ситуацията. Питай ме на ЛС
silver_wings написа:
Кога ти е рождения ден?
26 октомври.
silver_wings написа:
Най-незабравим момент в живота ти?
Засега това,да не те мъча.

Опасявам се, че този момент е твърде личен, за да го споделя тук. Сумимасен.
И сега отговарям на Камел:camel написа:
Опиши Япония с 15 изречения?
Качвам се на влака от Ханеда до Юракучо и зяпам през прозореца. Не мога да видя небето от небостъргачи, нито земята от виадукти, ей така си вися в безтегловност, защото блъсканицата е такава, че съм прав без краката ми да докосват пода. Загубих си билета и това накара служителя на гарата дълго и учтиво да ми се извинява, което аз приех с достойно и опрощаващо мълчание и си купих нов.
Ето ме на токийската гара - заедно с приличен процент от дневния пътникопоток от 3 млн. души - губя се и излизам на бял свят час по-късно, доволен, че се ориентирах толкова бързо. Сега ще ида до Акихабара и ще гледам из магазините за електроника, може да има нещо ново, лъскаво и ненужно на Сони, което да си купя и да бъда куул.
Писва ми от навалицата в пусто Токио, писва ми от смог, от бетон и облечените в странни дрехи и гримирани безумно млади дами. Искам обратно в Кагошима, тръгвам си!
Ето го отново вулканът Сакураджима и пристанището, колко е хубаво да си там, където се чувстваш що-годе на място. Карам си колелото из целия град, весело ми е, познавам улиците и има палми. Утре има фестивал в Терукуни, ще се облечем в юкати и ще пляскаме с ръце, та дано боговете ни чуят, традициите са нещо хубаво.
После ще идем да ядем пици и ще слушаме шотландски инди-рок. Неделя е ден за релакс, хайде на плаж, вероятно ще е пълно с красиви и плашливи японки...
Мда... ...пълно беше, ама си тръгнахме като истински плажни пичове - очи пълни, ръце празни, но все пак с няколко изкопчени телефонни номера, йесс!
И ето, събуждам се и пак не мога да се сетя кой ден е. Всеки ден е еднакво предвидим и интересен - Япония.
camel написа:
Какви жени харесваш?
Мислещи.
camel написа:
Смяташ ли, че България някой ден ще заприлича на една истинска модерна европейска страна?
Не. Но това не е непременно нещо лошо.
camel написа:
Какво харесваш и какво не в Русия?
Харесвам грубоватия подход на руснаците към повечето им дела, без излишни финтифлюшки и по свой собствен начин ефективни до бруталност. Не харесвам овчедушието на мнозинството руснаци, както и понякога непоследователността им в нещата, които вършат като индивиди, общество и нация.
camel написа:
Любим актьор? Защо?
Шон Бийн. Защото е способен на наистина любопитни в разнообразието си превъплъщения и има прекрасен глас. И защото израснах с Ричард Шарп, а после дойде Боромир.