Kai написа:
Значи, извинявайте, ама тази твоя приятелка е невероятно... тъпа - поради липсата на по-подходяща дума. Тръгнала да ми кандидатства и да пише на първо място нещо, което не иска. Приемат я по първо желание и не се записва и сега изведнъж преди трето класиране се сеща, че е пропуснала нещо. Не знам, но ако аз бях човекът, който ще разглежда молбата й щях да се изсмея и да скъсам молбата, защото човек, който не знае какво иска, какво прави, как да го направи, а и не знае как и кога да попита какво трябва да се направи... еми няма място нито в СУ, нито където и да било.
Шейн, спомняш ли си какво си говорехме за поколенията? Ето ти го живото доказателство.
Напълно си права, Kai. Аз се опитах да бъде по-тактичен, за да не съм толкова директен колкото теб, но в подобен случай няма как. За мен най-глупавото е да слушаш родителите си какво да учиш. Това никога няма да го разбера. Колкото и да е млада, не може да си няма и най-малка представа с какво иска да се занимава. А що се отнася до поколенията, то ние сме живи за оплакване, какво остава за следващите, не ми се мисли направо.