Дата и час: 02 Апр 2026, 16:56

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1049 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 70  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Какъв спорт смятате да запишете?!
МнениеПубликувано на: 14 Авг 2008, 14:08 
Пишете, о, братя
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Ха ха ха!Много смешно!Просто ме кефи и винаги съм искала да опитам,ти като имаш мръсно подсъзнание... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Авг 2008, 14:09 
Alter Schwede
Аватар

Благодарил (а): 115 пъти.
Само фитнес има ли ? Жалко, че няма тае-бо .

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Авг 2008, 14:11 
От дъжд на вятър
Аватар

[quote="although[/quote]

От София съм си - роден и израстнал!
Сигурен съм,че ще има някои "супер квалитетен" треньор,който да ни тренира,така че нямаш грижи - ще помагам с каквото мога!
Ех,тоя Гошко Палазаов как се изложи!!![/quote]
Благодаря ти!!! :)
Щеше да е хубаво ако карате предлагаха СУ ,за да продължа да тренирам ,но няма..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Авг 2008, 14:13 
Alter Schwede
Аватар

Ааа. Волейбола сега го дават, аз тука се чудя ... Махам се :mrgreen: !

А, излъгах. Сега видях, че е баскетбола :| .

Последна промяна allshallperish на 14 Авг 2008, 14:15, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Авг 2008, 14:14 
Пишете, о, братя
Аватар

Тае-бо е много яко,ама няма :roll: Аз първо си мислех плуване(нищо лично Nonsense,да не вземеш и това да го изтълкуваш сега :lol: ),защото не мога да плувам,ама си реших,че ако искам ще се запиша на курс,и затова май оставам на аеробика :P

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Авг 2008, 14:16 
Alter Schwede
Аватар

А кога казахте, че изнасят пълния списък? Да тичам да се запиша фехтовка 8)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Авг 2008, 14:18 
В началото бе словото
Аватар

Merry-go-round написа:
Колеги, не бързайте толкова със спорта. Тези спортове, които са написани в справочника, са абсолютно всички, които се предлагат в Университета по принцип. Това обаче не означава, че всяка година ги има всичките. Доколкото си спомням (но са мътни спомени:), стрелбата с лък например много трудно се осъществява. Не е вярно, че трябва 2 спорта да записвате, 1 е задължителния, май не за всички специалности дори. Някъде около 2-рата седмица след началото на учебната година по факултети ще изнесат списък с всички спортове, за които ще се събират хора, и съответно срока и местата за записване. Моят съвет към всички е: след като си харесате спорт, отидете по възможно най-бързия начин да се запишете, защото за много спортове местата свършват бързо. Ако не ви се ходи редовно, изберете си спорт, в които дават лесно заверка, за да нямате проблеми после. Аз мога да споделя лични впечетления от туризъм и фехтовка, ако някои се интересува, да каже:)
Миналата учебна година записването ставаше ДО края на втората седмица след началото на учебната година.

Справка: сникка.

P.S.: Хмм. Някой беше споменал, че имало корт за тенис до ФМИ. Сега като се сетя, верно, че правеха нещо там до ФМИ и ФзФ... мислих, че е паркинг, но е напълно възможно да са направили корт, защото май слагаха и мрежа отстрани. Възможно е тази година там да се провежда тенисът.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Авг 2008, 14:22 
Alter Schwede
Аватар

BG_Girl написа:
Merry-go-round написа:
Колеги, не бързайте толкова със спорта. Тези спортове, които са написани в справочника, са абсолютно всички, които се предлагат в Университета по принцип. Това обаче не означава, че всяка година ги има всичките. Доколкото си спомням (но са мътни спомени:), стрелбата с лък например много трудно се осъществява. Не е вярно, че трябва 2 спорта да записвате, 1 е задължителния, май не за всички специалности дори. Някъде около 2-рата седмица след началото на учебната година по факултети ще изнесат списък с всички спортове, за които ще се събират хора, и съответно срока и местата за записване. Моят съвет към всички е: след като си харесате спорт, отидете по възможно най-бързия начин да се запишете, защото за много спортове местата свършват бързо. Ако не ви се ходи редовно, изберете си спорт, в които дават лесно заверка, за да нямате проблеми после. Аз мога да споделя лични впечетления от туризъм и фехтовка, ако някои се интересува, да каже:)
Миналата учебна година записването ставаше ДО края на втората седмица след началото на учебната година.

Справка: сникка.

P.S.: Хмм. Някой беше споменал, че имало корт за тенис до ФМИ. Сега като се сетя, верно, че правеха нещо там до ФМИ и ФзФ... мислих, че е паркинг, но е напълно възможно да са направили корт, защото май слагаха и мрежа отстрани. Възможно е тази година там да се провежда тенисът.

И тенис е много хубаво ! Благодаря ти :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Авг 2008, 14:23 
От дъжд на вятър
Аватар

По колко човека приемат в спорт?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Авг 2008, 14:27 
В началото бе словото
Аватар

bon jovi написа:
Някой знае ли по-точна информация за футбола? Къде се намира, Какъв е терена, какви са условията зимата и така...

И мен това ме интересува.
Предварително благодаря 8)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Авг 2008, 14:30 
От дъжд на вятър
Аватар

sweety.girl написа:
Тае-бо е много яко,ама няма :roll:

Според тазгодишниия справочник на СУ има тае-бо.

Футболът се тренира на стадион "Академик", 4-ти км. Но нямам представа какви са условията.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Авг 2008, 14:32 
Alter Schwede
Аватар

:bounce: :bounce: :bounce:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Пишете, о, братя

ShadeOfShane написа:
Аз разучих за спортовете какви отзиви има и въз основа на това направих своя избор . Ако трябва да бъда честна , много ми се плуваше (помага за мозъчната дейност и убива изкривяванията на гръбначния стълб), обаче са били 6 коридора и в тях 30 човека (мен лично не ме вдъхновява) , от тенисът не се били оплаквали (аз съм тренирала 2 лета като бях по малка , но бях много нахъсана ) , мисля ,че не е проблем и без да си спортувал да се запишеш , всичко се научава .За катеренето ми беше съмнението и на мен - много бързо се стяга тялото и е забавно , но пък няма борба с противник , агресия някъде трябва да се гори . Ако някой знае нещо за стрелбата с лък да се обади с разяснение!

Хах... и си мислиш, че с 1 час на седмицата там някакво жалко практикуване на даден спорт воден от съмнителен треньор ще убие изкривяванията ти и ще си стегнеш тялото ? Тези, които тренират най-редовно знаят за какво иде реч. За един здрав организъм са нужниock: Въпрос на избор и воля. Най-лесно е да си седнеш на задника и да почнеш да си намираш причини. На организма са му необходими не по-малко от 10 часа интензивна тренировъчна дейност за да се развива пълноценно. Правете си сметка какъв резултат би имал 1 Който си тренира-си тренира. Не му пука, че тренировките му са на 7-8 км. от дома му. Ако си мислите, че като запишете фитнес се нацепите яката или като запишете плуване ще станете като гардероби...... :alien:Тия спортове наистина са някакво отбиване на номера-колкото да има там според МОН.

Лично аз ще запиша футбол-надявам се да се съберем свестни момчета, които ако не могат да играят(никой не е перфектен), то поне да са сериозни и да не се лигавят- това е най-важното. Имах мераци за бокс, но поради причините написани по-горе най-вероятно ще запиша някъде на собствени начала. Фитнеса също е примамливо решение, докато не видиш за какво става въпрос залата. Трябва да се отбележи, че материалната база е едно от най-важните условия за пълноценното практикуване на даден спорт-знаем колко внимание се обръща на зали, басейни и стадиони в България. Хах.... във Варна( откъдето съм родом)една залата дори се оказа публичен дом преди няколко месеца.....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Легендарен флуудър
Аватар

Благодарил (а): 8 пъти.
sweety.girl написа:
Тае-бо е много яко,ама няма :roll: Аз първо си мислех плуване(нищо лично Nonsense,да не вземеш и това да го изтълкуваш сега :lol: ),защото не мога да плувам,ама си реших,че ако искам ще се запиша на курс,и затова май оставам на аеробика :P

Ще те скъсам от тренировки.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Авг 2008, 14:33 
Пишете, о, братя
Аватар

proUSA написа:
sweety.girl написа:

Ще те скъсам от тренировки.

Ти навсякъде ли ме следиш???????

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1049 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 70  Следваща

Подобни теми   Автор   Отговори   Преглеждания    Последно мнение 
Няма непрочетени мнения в тази тема. Да видим кой какъв спорт ще пише?

[ Отиди на страница: 1 ... 5, 6, 7 ]

в Спорт

KG

97

6471

01 Яну 1970, 02:00

Гост Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. Кой на какъв спорт ще се запише !

[ Отиди на страница: 1 ... 6, 7, 8 ]

в Спорт

galichkaa

115

4664

18 Окт 2006, 15:15

Astral4o Преглежда последните мнения

Няма непрочетени мнения в тази тема. От какъв спорт се интересувате?

[ Отиди на страница: 1, 2 ]

в Спорт

DobreFF

16

1320

14 Мар 2006, 17:56

J`E`K`O Преглежда последните мнения