Дата и час: 19 Яну 2026, 09:19

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Учебници+лекции
МнениеПубликувано на: 11 Авг 2008, 18:00 
My kinda heaven
Аватар

Благодарил (а): 194 пъти.
Просто никога не съм се опитвала да се подмазвам. Даже ме е яд, че ме изкараха любимката на една преподавателка, а аз никога и с нищо не съм се опитвала да я "спечеля" (за разлика от някои други, които положиха чутовни усилия - някои от тях успяха, впрочем).

Преподавали са ми и първите, и вторите - просто съм се отнасяла към тях еднакво. А не мога да не се сетя за една колежка от PR, която ходеше да купува бонбонки и кафе на един преподавател (той я праща за кафе, примерно, тя му носи и бонбонки "подарък") и го гледаше влюбено, а 2 седмици по-късно се разписа в подписка срещу него, за да се подмаже и на асистентката му. Жалки са. После - що не си падам по ПРите. И не са единични случаи.

А на теб ти пожелах да се опиташ да подмажеш на първия тип, без да усетиш, чен е поддават, та да похвърчи малко перушина. Крайно време е. Предполагам, че ситуацията с теб в момента е "говори си, не ми пречиш...", но не ми дреме - просто нямам търпение аз да почна да преподавам. Те тогава ще е шоу, при условие, че имам добри учители в тази насока. :lol:

Както и да е, всеки намира начини - онези, които не могат да "избутат" с учене и акъл, пробват с подмазване. Един е добър в едно, друг - в друго. Не може всички да сме и хубави, и умни... :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 14 Авг 2008, 02:26 
Дръменбейсонафт
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
тцтцтцтцт...аз чета ден-два преди изпита...тука се заформя кръг от хора, които искат от лятото да почват...
OMG...OMG...OMG....So enthusiastic...
Споко...обзалагам се, че до Ноември...цялата тая енергия ще е впрегната в по- продуктивни неща :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 15 Авг 2008, 16:38 
В началото бе словото
Аватар

off topic:
Към форумците, които сега ще са втори курс - кога ви започна сесията тая година?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 15 Авг 2008, 16:50 
Дръменбейсонафт
Аватар

Тая учебна..тоя семестър...
За коя сесия говориш???

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 15 Авг 2008, 16:51 
Дръменбейсонафт
Аватар

Дичоу написа:
За коя сесия говориш???

Ако не се лъжа...Зимната сесия беше някъде към средата на Януари...до към средата на Февруари...или нещо подобно

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 15 Авг 2008, 17:32 
Alter Schwede
Аватар

Благодарил (а): 115 пъти.
Търговецът на кристал написа:
Просто никога не съм се опитвала да се подмазвам. Даже ме е яд, че ме изкараха любимката на една преподавателка, а аз никога и с нищо не съм се опитвала да я "спечеля" (за разлика от някои други, които положиха чутовни усилия - някои от тях успяха, впрочем).

Преподавали са ми и първите, и вторите - просто съм се отнасяла към тях еднакво. А не мога да не се сетя за една колежка от PR, която ходеше да купува бонбонки и кафе на един преподавател (той я праща за кафе, примерно, тя му носи и бонбонки "подарък") и го гледаше влюбено, а 2 седмици по-късно се разписа в подписка срещу него, за да се подмаже и на асистентката му. Жалки са. После - що не си падам по ПРите. И не са единични случаи.

А на теб ти пожелах да се опиташ да подмажеш на първия тип, без да усетиш, чен е поддават, та да похвърчи малко перушина. Крайно време е. Предполагам, че ситуацията с теб в момента е "говори си, не ми пречиш...", но не ми дреме - просто нямам търпение аз да почна да преподавам. Те тогава ще е шоу, при условие, че имам добри учители в тази насока. :lol:

Както и да е, всеки намира начини - онези, които не могат да "избутат" с учене и акъл, пробват с подмазване. Един е добър в едно, друг - в друго. Не може всички да сме и хубави, и умни... :mrgreen:

И аз това казвах на скоро, не си спомням на кой. Че предпочитам даже с преподавателите да се мразим,
но да ме научат на нещо. Щото другото е жалка работа. Да си вземеш висшето /като УНСС и НБУ/ и след
това какво??? Оставаш си със спомените, в които си се подмазвал и се радваш на себе си - сам, бездомен,
гладуващ ... И други такива асоциации...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 16 Авг 2008, 19:25 
В началото бе словото
Аватар

Дичоу написа:
Дичоу написа:
За коя сесия говориш???

Ако не се лъжа...Зимната сесия беше някъде към средата на Януари...до към средата на Февруари...или нещо подобно

Как уцели само.. точно нея имах впредвид :)
Благодаря за инфото :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: 17 Авг 2008, 15:48 
От дъжд на вятър
Аватар

абе то на редовните студенти им е по едно и също време сесията :roll:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2