Дата и час: 22 Яну 2026, 22:08

Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 182 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: III КЛАСИРАНЕ
МнениеПубликувано на: 15 Авг 2008, 16:38 
take it easy
Аватар

Благодарил (а): 0 пъти.
Значи ще заредя с вода на път към ФМИ, защото точно срядата ще записвам :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Авг 2008, 19:37 
В началото бе словото
Аватар

FMI написа:
Е колко по рано да отида, като ако отида сутринта, нали ще се връщам чак на обяд :) Излязох от нас чак 14:30 и тукощо се прибрах :) Там имаше само един колега също ПМ, ама той направо си я записваше и вика "за мен това е най добрата специалност". Та ми намали малко разочарованието от доста голямата вероятност и аз това да съм принуден да запиша :)

Иначе последните три дни съм изпил 20 литра вода, аз толкова не съм изпил общо от началото на годината до сега...

ако това ще те успокои, познавам едно момче, което е сега КН (6.00 на изпита), който казваше ,че ако бала не бил толкова нисък за ПМ щял да се запише там...Просто според него щял да бъде с по-слаб клас. Сериозно мислише върху варианта др година да се премести там :) Но няма да го нарпави :)

And I've seen it shot down
I've seen it die in vain

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Авг 2008, 19:41 
take it easy
Аватар

А сега какво става, пак почваме да чакаме, да се молим, да хвърляме боб и леща и да гледаме на Таро :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Авг 2008, 19:58 
Плиний Стари
Аватар

Благодарил (а): 25 пъти.
bon jovi написа:
FMI написа:
Е колко по рано да отида, като ако отида сутринта, нали ще се връщам чак на обяд :) Излязох от нас чак 14:30 и тукощо се прибрах :) Там имаше само един колега също ПМ, ама той направо си я записваше и вика "за мен това е най добрата специалност". Та ми намали малко разочарованието от доста голямата вероятност и аз това да съм принуден да запиша :)

Иначе последните три дни съм изпил 20 литра вода, аз толкова не съм изпил общо от началото на годината до сега...

ако това ще те успокои, познавам едно момче, което е сега КН (6.00 на изпита), който казваше ,че ако бала не бил толкова нисък за ПМ щял да се запише там...Просто според него щял да бъде с по-слаб клас. Сериозно мислише върху варианта др година да се премести там :) Но няма да го нарпави :)
Ако по някаква причина размисли, веднага му отстъпвам мястото ми. В смисъл да се сменим. Не казвам че ПМ е лошо, просто аз смятам само с програмиране да се занимавам и точно КН е моята специалност!

А такива неща, като по "слаб клас", по "престижна специалност", това е просто една малоумна снобарщина. Мен дори най умрялата специалност да ми беше на сърцето и да имах бал 30, а да се влзиа там с бал 10.50, пак там щях да запиша !!!

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: ТРЕТО КЛАСИРАНЕ
МнениеПубликувано на: 16 Авг 2008, 12:16 
Плиний Стари
Аватар

Изключително мноо медразнят някой модератори тук. Събират по 5 теми в една, защото заглавията им са близки. И малко след това ги заключват защото били станали големи. То бива бива да си тъп, ама... Най хубавите теми са или омазани, или заключени или и двете...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Авг 2008, 12:29 
Автентичната котка
Аватар

Благодарил (а): 129 пъти.
FMI написа:
Изключително мноо медразнят някой модератори тук. Събират по 5 теми в една, защото заглавията им са близки. И малко след това ги заключват защото били станали големи. То бива бива да си тъп, ама... Най хубавите теми са или омазани, или заключени или и двете...

В случая май аз съм ти виновна :)

Темите имаха абсолютно идентичните заглавия "3-то класиране!","ТРЕТО КЛАСИРАНЕ" и "III КЛАСИРАНЕ" :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Авг 2008, 15:25 
В началото бе словото

Аиде де , някой няма ли да каже дали се е отказал от информатика да чака 3то някоя по горна специалност :))) , че още си мисля дали ще падне този бал с 5 стотни , да ме примет .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Авг 2008, 15:54 
take it easy
Аватар

Отпускам място в ИС ако някой даде едно в СИ :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Авг 2008, 17:29 
Плиний Стари
Аватар

Pisobella написа:
FMI написа:

В случая май аз съм ти виновна :)

Темите имаха абсолютно идентичните заглавия "3-то класиране!","ТРЕТО КЛАСИРАНЕ" и "III КЛАСИРАНЕ" :)
Ти си си добре. Няма лошо да ги събереш в една тема, нямам против, но когато това стимулира останалите да заключват, вече има проблем! Най хубавите теми са заключени под предлог че отдавна вече нямало кандидат-студенти или пък най голямата простотия с която най често се аргументират "била станала много голяма темата". Та ти хубаво ги събираш в една сходните теми, но моля обясни на Crematory и другите, че не го правиш с цел да им дадеш повод да я заключат после!

ПРОТЕСТИРАМ СРЕЩУ МАСОВОТО И БЕЗПРИЧИННО ЗАКЛЮЧВАНЕ НА ТЕМИ, ЗАЩОТО ВИДИШ ЛИ БИЛИ СТАНАЛИ МНОГО ГОЛЕМИ - ЗНАЧИ СА ИНТЕРЕСНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАКЛЮЧВАТ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Авг 2008, 17:33 
Плиний Стари
Аватар

SiSko написа:
Аиде де , някой няма ли да каже дали се е отказал от информатика да чака 3то някоя по горна специалност :))) , че още си мисля дали ще падне този бал с 5 стотни , да ме примет .
Аз се записах в последния момент, точно за да питам това и ония кухи лейки само вдигнаха рамене, сякаш не могат просто да ми кажат дали вече са заети всички места в информатика или не - сякаш им зададох супер сложен въпрос. Ама така ги мързеше горките, че им беше много трудно да погледнат в монитора и да ми отговорят... Те 3 дни това са правили, те са ги регистрирали, трябва да знаят това и без да гледат, но викам айде няма да се заяждам че има още 5 години да имам взимане даване с тях, нищо няма да ми стане да изчакам още няколко дни официалните резултати :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Авг 2008, 18:28 
В началото бе словото

Цитат:
Аз се записах в последния момент, точно за да питам това и ония кухи лейки само вдигнаха рамене, сякаш не могат просто да ми кажат дали вече са заети всички места в информатика или не - сякаш им зададох супер сложен въпрос. Ама така ги мързеше горките, че им беше много трудно да погледнат в монитора и да ми отговорят... Те 3 дни това са правили, те са ги регистрирали, трябва да знаят това и без да гледат, но викам айде няма да се заяждам че има още 5 години да имам взимане даване с тях, нищо няма да ми стане да изчакам още няколко дни официалните резултати :)

Записах? Леле започвам да се обърквам.Едните ми казаха че записване(подаване на декларация) за 3то не ти трябва , понеже ако не си приет на 2ро , а на 1во си приет ти се пази от първото и другите автоматично участваш :) ... ти казваш аз се записах , но доколкото помня ти също чакаш 3то понеже не си приет в информатика на 2ро :) ...
little confused:) Така или иначе не съм подал декларация надявам се автоматично системата да ме намести на 3тото ако разбира се падне бала.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Авг 2008, 20:30 
От дъжд на вятър
Аватар

SiSko написа:
little confused:) Така или иначе не съм подал декларация надявам се автоматично системата да ме намести на 3тото ако разбира се падне бала.

Аз пък се надявам да е трябвало всички да подадат декларация и няколко човека от СИ, чакащи трето за КН например, да не са подали :twisted: :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Авг 2008, 21:37 
В началото бе словото

Цитат:
Аз пък се надявам да е трябвало всички да подадат декларация и няколко човека от СИ, чакащи трето за КН например, да не са подали :twisted: :mrgreen:

Bloody bastard ... :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Авг 2008, 21:51 
take it easy
Аватар

Подава се само ако си сменил специалността на второ и пак ще чакаш за друга,а идеята на TheXfiles я одобрявам напълно :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 17 Авг 2008, 23:33 
Плиний Стари
Аватар

SiSko написа:
Цитат:

Записах? Леле започвам да се обърквам.Едните ми казаха че записване(подаване на декларация) за 3то не ти трябва , понеже ако не си приет на 2ро , а на 1во си приет ти се пази от първото и другите автоматично участваш :) ... ти казваш аз се записах , но доколкото помня ти също чакаш 3то понеже не си приет в информатика на 2ро :) ...
Грешка на езика(писах там нещо на едно листче, значи съм се записал :albino: ). Та исках да кажа че съм потвърдил:
На първо бях приет Химия и потвърдих за второ
На второ бях приет Приложна математика и потвърдих за трето
Точно защото се надявам да се докопам до Информатика на трето
Ще запиша на двайсти. Искам да се похваля че все пак намерих пари и ще запиша! И освен това искам да се похваля че това сега са последните дни от моя живот през които работя като общ работник! :whax:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Заключен форум Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 182 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  Следваща