Blood Countess написа:
Предполагам, че ще е крилото, където бе сложена дограма миналата година (т. е., където живях аз

). Там видях, че мажат стените и слагат нови врати.
Ами и аз предполагам, че ще е то - зад асансьора (от стаи х01 до х09, както и хА, най-много и стаи х10 и х11).
Аз живях в другото крило, сигурно моето крило е вход Б

Victoria написа:
Абсурд е да се вкара 18ти блок в ремонт от декември - все пак там в момента има настанени студенти и няма как да ги разкарат през годината.
Такава информация имам аз, а откъде не мога да ви кажа.
Абсурди колкото щеш в България и съм почти сигурен, че така ще стане. Това е ставало и по други блокове вече

Victoria написа:
Да не мислиш, че от СБО не са си направили сметката още на първа класация? Не може да не ощетят едни (горните курсове) за сметка на други (първи курс и тези на следващи класации).
Второ - класация с индивидуални молби тази година може и да няма. В ремонт са и блокове от други университети, а преговорите за "обмен" между университети по принцип се води лятото. Така че засега не е ясно ще има ли, няма ли да има.
Трето, официална информация, че в блок 8 ще почнат да настаняват от тази година, никъде не съм прочела. А и най-вероятно щяха да настаняват в него още на първа класация, ако го отваряха тази година, така че не знам защо толкова хора го вкарват в сметките изобщо.
Не СБО, а КСБВУ. Към първа класация се считаше, че 51 се пуска на 1 октомври, 8 блок за 2-ра класация (29 септември). В последствие почна да се разбира, че първото няма да стане почти сигурно, а второто много вероятно няма да стане.
Нещата са извън обхвата на ПСБО и КСБВУ просто.
Ощетени са всички, но повече ще бъдат първокурсниците, защото 51 е несемеен, и така остават по-малко места за първи курс, които по ректорска заповед не могат да бъдат настанявани на семейно общежитие.
Официална информация за 8-ми блок няма, аз имам неофициална

, но според мен пак няма да съумеят, колкото и да са предприели стъпки и да се гласят.