Pisobella написа:
Я и аз да те подхвана
1. Манга четеш ли? Аниме гледаш ли - за японските анимациики конкретно? Токио цялото е зарито в аниме рекламки?
2. Когато говориш с някой казваш ли тва. което мислиш?

И колко си спестяваш?
3. Истината доколко е важна?

Тоест в общуването?
4. Има ли истини, които не би искал да разбираш? Ако да - какви ?
5. И ква ти е фамилията?!
6. Кои игри ти допадат най-много ? Не като стил, прочетох, че си падаш по стратегии.
7. Котки обичаш ли?
И редовните:
1.Какъв е човекът,който е в сърцето ти? ( без имена и подробности....просто ми го опиши така както го чувстваш :")
2.Какви книги обичаш да четеш ?
3.Кой ти е любимия автор? А негово любимо произведение и защо?
4.Ако можеше да се превръщаш в животно,в кое би избрал? И защо?
5.Комикси четеш ли?
6.Анимации обичаш ли? - ама всякакви
7.Белотче цъкаш ли?
8.Рисуваш ли? А можеш ли да рисуваш?
9.Боровинки обичаш ли ? ( а да береш? ) А за гъбки ходиш ли?

10.Фантазираш ли?
п.п. Ако повтарям на някого въпросите се извинявам

Не запомних всичките задавани.
1. Чета манга от немай къде. Само "Инуяша" ме беше заинтригувала малко, но бързо ми омръзна. Аниме гледам редовно, но не съм голям фен. Токио не знам дали е зарито, но Акихабара със сигурност е.
2. Много рядко казвам какво мисля. В зависимост от ситуацията съм спестявал до... ъм, 100% от това, което всъщност мисля.
3. Важна е много по принцип, но и спестяването си има стойност

. В общуването е важна като последно оръжие.
4. Не искам да знам истински ли е Бог - това от съвременна и научна гледна точка.
Не искам да знам и истината за Холокоста и прочие глупости.
5. Гюлеметов.
6. Age of Empires - без тая игра щях да съм друг

И каквото се сетиш на Близард.
7. Много - любимите ми жУвотни.
И редовните:
1. Нямам човек в сърцето ми. Критериите ми никак не са сложни и безмилостни, но са безотказни.
2. Исторически, фентъзи, мемоари, книги с речи на велики хора, такива неща.
3. Не знам дали имам любим автор, но едно от най-любимите ми произведения е "В списъците не беше зачислен" на Борис Василиев - книга за началото на Отечествената Война - разкъсваща душата е, чел съм я към 50 пъти.
4. Бих избрал някоя птица, по възможност по-силна, за да мога да си летя спокойно и да не ме ядат във въздуха.
5. Рядко.
6. Да, всякакви.
7. Сега отивам да цъкам белотче до полунощ - това е играта, с която прекарах гимназията.
8. Мога да рисувам единствено географски карти. Талантът ми е скромен
9. Душата си продавам за боровинки. И много обичам да ги къцкам една по една с часове. За гъбки също ходя и даже ги познавам, но не ги ям, а само за спорта и за мама, която много ги яде.
10. Фантазирам доста често. За какво ли не