kapac написа:
FMI написа:
А сега сериозно

Как да не е спорт тенис на масата... Ела да ти направя няколко забивки, да потърчиш малко и после като имаш мускулна треска на гъза пак ще си говорим

Не е вярно и че без фитнес не може. Мен ми викаха "СКАЛАТА" без да съм влизал във фитнес

Удара ми беше и все още е много по тежък от тези изкуственяци по фитнесите. И мога да го докажа със златен медал от републиканско по карате. Не само спечелих още първото на което ходих, но нямам нито една загуба на официално състезание. Имам и покана за балканско и световно. Но балканското не се състоя заради войната в косово, а после за световното ме уведомиха че трябва да съм на собствена издръжка и се наложи да се откажа... Спорта в българия направо процъфтява... Но това е друга тема

Ами нормално. Не съм чувал, че вдигането на тежести е боен спорт. Не знам какво да споря с теб, ако смяташ, че един ден, ако тръгнеш на фитнес, ще е с цел да се научиш да удряш по силно. Аз принципно не ходя с цел да закоравявам. Ако ходех за това щях да съм състезател по силов трибой. Отивам, когато се погледна в огледалото да се усмихвам. Едва ли тялото ти е по красиво от тия "изкуственяци" по фитнесите. Логиката ти е-мога да ритам с топка крак по-добре от онзи баскетболист, затова не е хубаво да тренирам баскетбол. Съвсем различни работи. Иначе за каратето евала-само да не се окаже като историята за 500-те килограма на пресата.
Това са много стари лаври. Сега нямам нищо общо с тогава, но тук имаше някакво мнение че и за 100 не вярват, затова предложих да ви направя демонстрацийка когато искате

100 ще си ги подхвърлям

Колкото до логиката ми. Не си ме разбрал.
blackout написа:
kandidatstvasht написа:
Фитнеса може би не е от най-полезните спортове, но е спорт.
Напротив! Точно от най-полезните е. Всеки футболист, баскетболист, колоездач и вообще всеки спортист, който практикува "физически" спорт има задължително ходене до фитнес залата. Чрез Фитнеса се заздравява тялото...
Просто не се съгласих с изказването че фитнеса трябвал на всеки спортист?! Нито медалите съм ги спечелил заради фитнеса, нито с колело съм вдигал над 60 км/h(при нулев наклон) заради фитнеса...
И както казах, винаги мога да докажа думите си

Колкото и да съм се скапал от бездействие, едно 50% трябва да са ми останали

Но ми е най интересно какво ще прави колоездач във фитнеса

По добре да кара велоергометър, отколкото колело, така ли?!