DADO написа:
Защо лъжеш? Задръстванията там са по всяко време! Знам го от собствен опит. Щом не ползваш транспорт, значи си с кола, което още повече би трябвало да ти напомня за задръстванията. Колкото до трамвая - за "най-умните" - това е най-старото и най-надеждното средство за предвижване, и не е толкова зависимо от задръствания, за разлика от други видове транспорт!
Относно зеленината - не си ходил(а) в други квартали - дори в Надежда има огромни количества зеленина. В Младост почти никъде не съм виждал зеленина, честна дума, защото още веднъж повтарям - това е бивше "софийско равно поле"!
Относно кафенета и търговски центрове - не си излизал(а) от селото Младост, за да видиш че навсякъде - било то крайни квартали или квартали по-близо до центъра - навсякъде е пълно с такива работи, и навсякъде можеш да си губиш времето (ако имаш такова). Във въпросния Бизнес парк има само една малка част от големите фирми (как ще се уредиш там, ако нямаш връзки? ще те изритат като куче след 2-3 месеца работа), а тъй нареченото "софийско сити" ще бъде изградено до Опълченска, точно в района на ЦИЕК;)
Метрото ще го пуснат, но българите с техния манталитет, едва ли ще се откажат от колите си, дори ако се налага да пътуват само 1 спирка с метрото (колко хора познавам, които дори за най-близкия магазин ползват колите си!). Така че задръстванията в района няма да изчезнат.
Сам(а) си прави изводи. Ако не си компетентен(на), по-добре shut up (and drive)

Виж сега - аз не лъжа,казвам си собственото мнение,ако на теб не ти изнася ОК,ама айде без такива умозаключения!!! Да,не ползвам градския транспорт,но също така нямам и автомобил,в предишния ми пост много ясно се разбира,че се придвижвам с таксита! Да прочете някъде да казвам,че няма никакви задръствания в Младост,напротив - сутрин си е тотален HELL (само не ми казвай,че никъде другаде в София няма задръствания),но виж вечер в посока към центъра си е доста спокойно! Според мен един квартал е готин,ако ти предлага всичките неща,от които имаш нужда за да си живееш пълноценно без да се разкарваш по други такива! Така че не виждам смисъл в това,да ходя до Надежда или до Витошка за да изпия едно кафе или да си купя някоя дрешка,след като мога да го правя и в моят си квартал,при това в заведения и търговски центрове,които по нищо не отстъпват на тези в центъра!
Колкото до растителността - щом като не си виждал такава,защо не дойдеш,лично ще те заведа (което не означава,че е само едно мястото),за да я видиш (за мое щастие,все още не са почнали да строят там),но тогава,едва ли ще можеш да кажеш,че в "прекрасната" Надежда има повече! "Софийско равно поле" казваш,а аз пък казвам,че това се отнася за цяла София,която едно време наистина си е била само едно поле!
Относно Бизнес парк-а - не знам за теб какво представлява понятието "една малка част от големите фирми",но след като наемите в него са невероятно високи,а всичките 15-16 сгради са пълни,едва ли всяка една фирма би могла да си наеме офис! Като си кадърен и си заслужаваш работното място,няма причина поради,която да те изгонят и точно защото това са реномирани компании,те няма да се лишат от кадърния човек,за сметка на този,който има пари или връзки - те си знаят от кого имат нужда,за да се развиват!!!
Колкото до метрото и българския манталитет - тук вече си прав,но все си мисля,че има доста хора,които биха го ползвали,задръстванията никога няма да изчезнат,но поне биха се намалили (никъде метрото не е пълен заместител)!!!
След като толкова плюеш Младост,би ли бил толкова добър да ми споделиш в кой квартал живееш ти?!?
И още нещо - момче съм!