camel написа:
Пътят може да е бил отвратителен, но Максим е шофирал пиян.

А ти разсъждаваш от неутрална позиция. Представи си, че Максим е УБИЛ твоята дъщеря (съвсем хипотетично - да не дава Бог), която си отглеждал 19 години с любов, пръснал си много пари за нея и всеки ден се събуждаш с мисълта за нея като най - скъпо нещо за теб на този свят... И изведнъж....БАМ...някакъв пиян олимпийски шампион я убива, след като е карал, употребил алкохол. И край...нея вече я няма...Как би реагирал??
Всяка история има две страни. Не бъди толкова краен. Стависки и виновен и ти знаеш това. Самата присъда е друг въпрос. Нея да я обсъждат юристите. Аз съм с раздвоено мнение относно присъдата, но...по въпроса, че Максим е виновен няма съмнение.
А това, че бащата на пострадалото момиче няма и капка съвест и прави гнусни и недопустими неща на гърба на издъхващата си дъщеря, която уж е обичал, ме отвращава, но не прави Стависки по - малко виновен.
Според мен обаче Максим вече си изкупи вината. Цялото му име е опетнено, осъден е, вече почти няма пари и с кариерата му е свършено. Какво по - лошо наказание от това?
Това е едно от мненията,които най-много са ме ядосвали."Представи си това,представи си онова..."А аз ще ти кажа-представи си,че твоята дъщеря,твоят баща или изобщо някой от твоите близки е на мястото на Макс.Също така прави разликата между "пиян" и "пил",защото в това отношение никога и никъде не е казвано,че той е бил пиян.И още нещо-за голямо съжаление Максим не е олимпийски шампион,а двукратен световен.За едно съм съгласна с теб-Максим изкупи вината си,той е човек със съвест и цялото това обществено мнение и цялата пумия,която се изля върху него го съсипа.Друго наказание не му трябва.Кариерата му не е съсипана.Може би само състезателната.Двамата с Албена продължават участието си в различни шоу програми.Това е единственият начин да се посъвземе.Поведението на Горсов няма да коментирам.Само ще попитам-Затова ли искаше 2 милиона,за да ги харчи по разни казина?!На Мануелка пожелавам бързо възстановяване,дано не пострада повече от действията на баща си.Едно е сигурно-това е трагедия за много хора,станалото-станало,сега всички трябва да намерят начин да се отърсят от случилото се.